Sterren op TV
Serge Mensink Jan Jaap Nieuwe Tijden

Serge Mensink is Jan Jaap in Nieuwe Tijden

Serge Mensink is Jan Jaap in Nieuwe Tijden. De acteur timmert hard aan de weg om het te maken in de wereld van het acteren en dat heeft hem ook al de nodige rolletjes opgeleverd. Nadat we hem al zagen in Johan, Raaf Mixer, Suikertrip, Seinpost Den Haag, Vattnet, Vrijland, Het Diner en StartUp heeft hij ook een belangrijke rol in Nieuwe Tijden. Voor de spin-off van Goede Tijden, Slechte Tijden kruipt hij in de huid van Jan Jaap.

Serge Mensink als Jan Jaap in Nieuwe Tijden

Serge Mensink kwam Nieuwe Tijden in eerste instantie binnen om te reageren op de kamer die te huur stond in het studentenhuis van de serie. Alles wees erop dat hij in die kamer plaats mocht gaan nemen, maar de verhuur ging uiteindelijk toch niet door. Later keerde Jan Jaap weer terug in de serie als barman en nam hij alsnog plaats in het studentenhuis door de kamer van Quinn (Wouter Zweers) te huren.

Als barman en tevens klusjesman krijgt Jan Jaap een hoop te weten van alle personages. Soms misschien wel iets te veel en dat terwijl hij zelf een hoop lijkt te verbergen. Ook voor het tweede seizoen van Nieuwe Tijden keert Jan Jaap weer terug, al lijkt hij de boel wel eerst nog flink overhoop te gaan gooien.

https://www.youtube.com/watch?v=071r70sTcA4

Serge Mensink bij Junior Songfestival

Serge Mensink heeft in het verleden ook meegedaan aan het Junior Songfestival. In 2007 probeerde hij het samen met zijn jongere broertje Dion met het nummer Jij Hoort Bij Ons. Uiteindelijk werden ze niet de winnaars van het Junior Songfestival van 2007.

In de tweede halve finale moesten ze zich gewonnen geven. Lisa, Amy & Shelley (tegenwoordig bekend als O’G3NE) gingen er met de hoofdprijs vandoor. Het nummer waarmee ze meededen aan de talentenjacht is op YouTube helaas niet meer terug te vinden.