Sterren op TV
Sem Colee The Voice Kids

Auteur: Senna Reimink

Datum: 16 maart 2018

Laatst Geüpdatet: 16 maart 2018

Sem Colee bekend van The Voice Kids

Sem Colee is bekend van The Voice Kids. Het jonge talent is veertien jaar oud en afkomstig uit Den Bosch. Pas tijdens de musical voor groep 8 kwam hij erachter dat hij best kan zingen en dat laat hij nu maar al te graag aan de rest van de wereld horen. Gelukkig voor hem wint hij daar de harten van de coaches mee.

Sem Colee van The Voice Kids

Sem Colee probeert het in The Voice Kids. “Ik doe mee aan The Voice Kids, omdat ik het heel leuk vind om te zingen. Ik wil gewoon kijken hoever ik kom”, vertelde Sem, die pas tijdens een solo voor de groep 8 musical erachter kwam dat hij kan zingen. “Ik vind het leuke aan zingen dat er ook andere mensen zijn die ervan kunnen genieten en niet alleen jij en ik vind het ook mooi dat ik zelf trots kan zijn op iets wat ik doe.”

“Mijn allergrootste droom is om op een concert te staan of een festival zoals Paas Pop en dat Bruno Mars en Ed Sheeran daar ook zijn, maar omdat mijn muziek leuker is dan die van hun dat iedereen vanaf Ed Sheeran of Bruno Mars naar mijn stand komt en daar komt kijken naar de underdog”, aldus Sem. Een eerste stap heeft hij alvast gezet door vier stoelen omgedraaid te krijgen met zijn uitvoering van I Wanna be a Billionaire van Bruno Mars. Hij komt in Team Ilse De Lange terecht.

Sem Colee is te volgen via Instagram en Facebook.

Een bericht gedeeld door Sem Colee (@semcolee) op

Een bericht gedeeld door Sem Colee (@semcolee) op

Een bericht gedeeld door Sem Colee (@semcolee) op