Selly Vermeijden is de vrouw van Beau van Erven Dorens. De vrouw van de Nederlandse presentator, acteur en schrijver leidt een zeer teruggetrokken leven. In tegenstelling tot Beau staat zij niet graag in de belangstelling. Hierdoor is er weinig bekend over wat ze precies doet. Wel is bekend dat ze eerder gewerkt heeft als docent Frans aan het Amsterdam Lyceum.
Selly Vermeijden de vrouw van Beau van Erven Dorens
Selly Vermeijden is de vrouw van Beau van Erven Dorens en docente Frans aan het Amsterdams Lyceum. Dat Selly zo’n teruggetrokken leven leidt, zou alles te maken kunnen hebben met de ernstige ziekte waarmee ze in 2012 te maken kreeg. De diagnose borstkanker hakte er flink in bij het gezin. “Zo’n bericht zet je hele leven op zijn kop”, liet Beau destijds aan Story weten, die constant aan de zijde van zijn vrouw stond. “Ik probeerde er zoveel mogelijk voor haar te zijn en ging met alle behandelingen mee.”
Het stel is inmiddels alweer een ruime tijd bij elkaar. In 1994 zijn ze namelijk getrouwd. Nu, ruim twintig jaar later, hebben ze vier kinderen. Allereerst kregen ze tweeling Bram en Tijn, vervolgens kwam twee jaar later Bobbie ter wereld en de jongste zoon van het stel heet Jan Arie. Gelukkig is de presentator nog altijd met zijn lieftallige vrouw. “Ik zie dit ook als een avontuur waarin je voortdurend je best moet doen.”
Werk van Beau gaat ondanks ziekte Selly Vermeijden door
Ondanks de ziekte die bij Selly werd geconstateerd, is Beau door blijven werken aan zijn carrière. Zo ging de tv-presentator al spoedig aan de slag bij Shownieuws en presenteerde hij de tv-quiz Show me the Money. Daarna heeft hij nog programma’s gepresenteerd als The Passion, The Winner Takes It All en Weet Ik Veel. Ook werd hij presentator bij RTL Boulevard, waar hij nog altijd actief is.
Onlangs was Beau van Erven Dorens ook te zien in een heftige documentaireserie. In Beau Five Days Inside ging hij de nodige instellingen af. Zo kwam hij onder meer langs in een hospice, een tbs-kliniek en een brandwondencentrum. Vijf dagen liep hij daar mee per instelling en dat leverde ontroerende beelden op.