Sterren op TV
selena-hamsvoort-house-rules

Selena Hamsvoort van House Rules ‘is niet zo handig’

Selena Hamsvoort doet mee aan House Rules. Samen met haar vriend Danny Tummers wil ze maar wat graag de hoofdprijs van House Rules winnen, namelijk twee jaar lang hypotheekvrij wonen. Wonen doet de dertigjarige Selena momenteel in Nuenen, die we nog kennen als model.

Inhoudsopgave

Selena uit Nuenen in House Rules

Een pittige verbouwing lijkt voor Selena Hamsvoort toch wel een nieuwe wereld te gaan worden. De goed verzorgde dame komt oorspronkelijk uit Eindhoven en volgde een MBO-studie mode en handel/ondernemer en manager. Het is een mond vol, die haar uiteindelijk een eigen salon heeft opgeleverd. Selena is daarin allround hairstylist. Haar mooie haartjes zullen de komende maanden wel regelmatig in de war gaan zitten, want er zal flink geklust moeten worden. Samen met Danny hebben ze een zoontje van twee en ze zijn drie jaar samen.

In House Rules doen vijf koppels een gooi naar de hoofdprijs. Ieder koppel gaat een huis verbouwen, maar niet hun eigen huis. Met een aantal huisregels opgelegd door de bewoners van het huis, gaat een ander koppel aan de slag om er een zo mooi mogelijke woning van te maken. Uiteindelijk zal de jury, bestaande uit Erik Gutter en Odette Simons, bepalen wie er met twee jaar hypotheekvrij wonen aan de haal gaat.

Selena kent één zwak punt

In aanloop naar House Rules heeft Selena alvast laten weten dat ze goed beseft wat haar zwakke punt is. “Ik ben helemaal niet handig”, zegt ze lachend als een boer met kiespijn in het introductiefilmpje. Haar man Danny zal dus het voortouw moeten gaan nemen. We zien haar toch al driftig in de weer met een sloophamer, want muurtjes ombeuken blijkt voor haar geen enkel probleem. En dat vindt ze zelfs leuker dan opbouwen.

En dat doet Selena dan wel met een mooie paarse helm, want aan bewuste modekeuzes geen gebrek. “Per woning krijg je zes huisregels. Zo kun je bijvoorbeeld zeggen dat je een designtoilet wilt of landelijke keuken. Of dat je niet van felle tinten houdt”, vertelde Selena Hamsvoort aan Omroep Brabant in aanloop naar House Rules. “Ik vond het erg leuk om samen met mijn vriend te doen, we hebben veel meegemaakt en gelachen. Het was een leuke tijd. Al was het wel intensief. Van elke twaalf dagen was je er vijf met het programma bezig.”

Selena heeft al meegedaan aan Miss & Mrs Perfect

Mogelijk komt het gezicht van Selena Hamsvoort je bekend voor. Behalve aan House Rules deed ze acht jaar geleden, toen was ze 22, al mee aan het RTL-programma Miss & Mrs Perfect. Samen met haar moeder Wilma vertegenwoordigde ze in dit programma Noord-Brabant. Op dat moment woonde ze nog bij haar ouders, maar had al wel haar eigen beauty salon. Ze droomde toen van een mooi huis, kinderen en een goedlopende zaak. Wij denken dat Selena haar leven inmiddels dus aardig op de rit heeft. Al zal in House Rules moeten blijken of ze ook een mooi huisje heeft gekregen.

Geplaatst door Selena Hamsvoort op donderdag 17 maart 2016

Geplaatst door Selena Hamsvoort op zondag 25 september 2016

Geplaatst door Selena Hamsvoort op woensdag 18 november 2015