Sterren op TV
Sebastiën van Dorp The Voice of Holland TVOH

Auteur: Senna Reimink

Datum: 11 november 2017

Laatst Geüpdatet: 11 november 2017

Sebastiën van Dorp talent in The Voice of Holland

Sebastiën van Dorp doet mee aan The Voice of Holland. De 22-jarige zanger kan gezien worden als een laatbloeier. Vroeger had hij niet echt oog voor muziek, maar sinds een ongeluk is dat compleet veranderd. Van Dorp is door zeer zware tijden heengegaan. Met zijn deelname aan TVOH kan hij nu laten zien wat hij allemaal in zijn mars heeft.

Sebastiën van Dorp ongeluk met zijn brommer

Sebastiën van Dorp heeft een uniek verhaal. Hij is pas sinds drie jaar bezig met piano spelen en zingen. “Ik heb vier jaar geleden een ongeluk gehad, op mijn brommer. Ik wilde tussen een soort file heengaan en keek over de auto’s heen. Ik zag een auto niet aankomen en toen ben ik geschept.

Toen heel veel revalideren bleek de kruisband van mijn rechterknie kapot. Daar heb ik veel operaties aan gehad en toen moest ik stoppen met voetballen. Vanaf dat moment heb ik muziek opgepakt. VEel piano spelen, begon ik ook weer te zingen. Dat heb ik aan vrienden laten horen en toen zeiden zij: Dat klink best wel aardig”, aldus Sebastiën.

Sebastiën van Dorp TVOH

Sebastiën van Dorp doet nu mee aan The Voice of Holland. De jonge zanger heeft tijdens zijn Blind Audition gekozen voor Someone Like You van Adele. Met zijn unieke uitvoering van het nummer overtuigde hij Sanne Hans. Alhoewel ze niet volledig overtuigd was van zijn prestaties, kon ze het niet maken om niet om te draaien.

Er is echter wel zeker nog werk aan de winkel voor Sebastiën, die het nummer op geheel eigen wijze ten gehore bracht.

Sebastiën van Dorp is te volgen via Instagram en Facebook.