Sterren op TV
Sebastiaan Middelkoop vriend Suzanne Schulting

Sebastiaan Middelkoop de ex-vriend van Suzanne Schulting

Sebastiaan Middelkoop is de ex-vriend van Suzanne Schulting. Suzanne wordt gezien als één van de meest knappe shorttracksters die Nederland rijk is. Sebastiaan was ook een van de gelukkigen dat ze me Suzanne ging. Helaas is deze liefde gestrand en heeft Suzanne sinds 2022 een nieuwe vriend. Sam van Royen is de naam en ze zijn inmiddels niet meer van elkaar weg te denken.

Sebastiaan Middelkoop ex-vriend Suzanne Schulting

Sebastiaan Middelkoop is de vriend van Suzanne Schulting. Sebastiaan is net zo sportief als zijn vriendin. Waar Suzanne over dag baan glijdt als shorttrackers, kunnen we Sebastiaan vooral terugvinden op het voetbalveld. Hij is namelijk één van de trotse spelers van avv Swift te Amsterdam. De amateurclub die erin slaagde om Vitesse uit de KNVB Beker te knikkeren en daarna in De Kuip mocht aantreden tegen Feyenoord.

Ook naast het voetbal is de 22-jarige Sebastiaan een sportief type te noemen. Hij volgt de opleiding Sport, Management en Ondernemen. Daarnaast is hij Project Manager bij TIG Sports Amsterdam en lijkt hij zo nu en dan ook als model nog wat bij te verdienen. Zijn Instagram staat tenslotte vol met zwoele modelfoto’s.

Schulting toptalent in shorttrackland

In sportief opzicht moest Sebastiaan het wel afleggen tegen zijn vriendin Suzanne Schulting. De geboren Groningse wordt gezien als één van de grootste talenten in shorttrackland. In 2016 won ze al goud op de 3000 meter aflossing tijdens het Europees kampioenschap en in het algemeen klassement brons. Daar kwam in 2017 brons bij op het wereldkampioenschap in Rotterdam op de 1000 meter. In aanloop naar de Olympische Spelen van 2018 kende Schulting een iets minder EK, maar won wel zilver op de 1000 meter.

Sebastiaan Middelkoop, de vriend van Schulting is te volgen via Instagram, Suzanne Schulting is te volgen via Instagram.