Sterren op TV

Sebastiaan Brouwer de vriend van Davina Michelle

Sebastiaan Brouwer is de vriend van Davina Michelle, een Nederlandse zangeres. Haar echte naam is Michelle Davina Hoogendoorn. Ze brak door via Youtube en het televisieprogramma Beste Zangers. Sebastiaan Brouwer behoort tot het productieteam van zijn vriendin Davina Michelle.

Sebastiaan Brouwer vriend Davina Michelle

Sebastiaan Brouwer studeerde in 2014 af op de Fontys Hogeschool in Tilburg, waar hij de Rockacademie volgde. Tijdens het studeren begon hij zijn eigen bedrijf Sub Bass Studio, en twee jaar later volgde de Sub Bass Music Group.

In 2015 voegde de Zuid-Hollandse vriend van Davina Michelle, die net als haar dus zeer muzikaal aangelegd is, zijn lijst aan met Commercial Sounds: een productiebedrijf voor reclamemuziek. Sebastiaan houdt zich aldaar bezig met het adviseren, componeren en produceren van reclamemuziek.

Davina Michelle kreeg relatie met Sebastiaan uit haar productieteam

Bovendien behoorde Sebastiaan Brouwer tot het productieteam van Davina Michelle. Laatstgenoemde vertelde daar al eens over aan Beau Monde: “De vonk sloeg over toen we aan het werk waren. We wonen nu samen en dat gaat erg goed. Sebas is een echte man. Hij is stoer en sterk, beschermt me. Dat vind ik aantrekkelijk.”

Samen hebben ze zeker nog een kinderwens, bevestigt Davina. “Ik had altijd het gevoel dat ik gemaakt ben om moeder te worden. Dat voel ik aan alles. Dat is mijn eerste levensdoel.”

Davina Michelle zangeres van Duurt Te Lang, Hoe Het Danst en 17 Miljoen Mensen

Davina Michelle bewerkstelligde haar doorbraak via Youtube en het televisieprogramma Beste Zangers. Tegenwoordig kennen de meeste mensen haar van nummers als Duurt Te Lang, Hoe Het Danst (samen met Marco Borsato en Armin van Buuren) en 17 Miljoen Mensen (samen met rapper Snelle), het nummer dat werd uitgebracht als steunbetuiging aan mensen in de zorg ten tijde van de coronacrisis. Zelf heeft Davina Michelle dus duidelijk de meeste steun aan haar rots in de branding, vriend Sebastiaan Brouwer.

Dit bericht bekijken op Instagram

We hebben hem!!! #beste nieuwkomer #edison #davinamichelle

Een bericht gedeeld door Sebastiaan Brouwer (@brouwersebastiaan) op

Dit bericht bekijken op Instagram

???????? ????: Jorn Baars

Een bericht gedeeld door Davina Michelle (@davinamichelleofficial) op