Sterren op TV
Scott Thomas Love Island

Auteur: Senna Reimink

Datum: 11 februari 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Scott Thomas bekend uit Love Island

Scott Thomas is bekend uit Love Island. Scott was vanaf het eerste moment aanwezig in de villa voor het programma en hield het vol tot de allerlaatste dag. Hij kwam bij Kady McDermott terecht, maar slaagde er met haar niet in om het programma te winnen. Toch hielden de twee wel een relatie over aan Love Island. Die relatie is een echte knipperlichtrelatie te noemen en op het moment van schrijven zijn ze dan ook alweer uit elkaar.

Scott Thomas van Love Island

Scott Thomas is bekend van Love Island. Scott is 27 jaar, afkomstig uit Manchester en in het dagelijks leven werkzaam voor zijn eigen PR-bureau en organisator van feestjes. Bij Love Island nam hij de gelegenheid om zichzelf voor te stellen. “Ik vind mezelf gek, niet begrepen, ondoorgrondelijk. Ik hou van films, Notebooks, Titanics. Mensen kennen die kant van mij niet.”

“Op mijn feesten noemen ze me Scottish Special. Dat is een dansje. Als ik dronken ben, denk ik dat ik Michael Jackson ben. Ik ben zes jaar single. Ik ben geen typische clubpromotor. We zien veel dames. Ik wil een vrouw van buiten de scene. Ik zoek een nuchtere vrouw die geen VIP-band hoeft.” Scott gaf daarbij ook aan dat hij bang is om weer verliefd te worden. Hij had echt veel moeite met de relatie die zes jaar geleden uitging. “Het is nu tijd om iemand toe te laten en daarom ben ik op het eiland.”

➡ Bekijk Love Island terug op Videoland

Scott Thomas en Kady McDermott

Scott Thomas laat op het eiland ook zeker iemand toe. Vanaf de derde dag komt Kady McDermott in het programma en op haar wordt hij verliefd. De twee zijn zelfs zo dol op elkaar dat ook buiten het programma hun relatie standhoudt.

Hun relatie gaat echter wel met ups en downs. Zo was de relatie al meerdere keren uitgegaan en kwam in december 2017 het nieuws dat de twee weer uit elkaar waren. Of de relatie nu definitief voorbij is, is afwachten.

Scott Thomas is te volgen via Instagram en Twitter.

De andere deelnemers aan Love Island seizoen 2 zijn: Daniel Lukakis | Scott Thomas | Nathan Massey | Tom Powell | Sophie Gradon | Malin Andersson | Olivia Buckland | Zara Holland | Rykard Jenkins | Cara De La Hoyde