Sterren op TV
Savannah Designdroom SBS6

Auteur: Senna Reimink

Datum: 29 augustus 2017

Laatst Geüpdatet: 24 december 2022

Savannah gaat in Designdroom haar eigen droom achterna

Savannah Staphorsius is kandidaat bij Designdroom. De brunette is al haar hele leven bezig met fashion en design. Het televisieprogramma van SBS6 komt dan ook als geroepen, want Savannah wil jaagt graag op de titel beste interieurdesigner van Nederland. Daarvoor zal ze wel vijf andere kandidaten moeten verslaan.

Savannah wil interieuradvies geven

De 26-jarige Savannah is voor haar deelname aan Designdroom altijd al bezig geweest met interieurs en fashion. De afgelopen jaren is ze vooral in de fashion actief geweest. Voor modeketens had Savannah een adviserende rol als zogenaamd visual merchandiser. Het afgelopen jaar lag haar werk deels stil, want samen met haar vriend Jordy van der Heide kreeg ze een dochtertje Lexi. En dit was voor haar de doorslag om alleen nog maar interieuradvies te gaan geven.

De geboorte van de jonge spruit deed Savannah namelijk beseffen dat ze alleen nog maar dingen wil doen die ze het allerleukste vindt. En dat is dus interieuradvies geven. Zo is ze dan ook onder meer uitgekomen bij Designdroom, waar ze helemaal los kan gaan op allemaal opdrachten. Samen met vijf medekandidaten krijgt ze iedere week de taak om van een witte ruimte een volledige kamer te maken. Alle kandidaten krijgen dezelfde specifieke opdracht en moeten daarmee aan de slag. In slechts 36 uur moeten ze alles zelf doen, ontwerpen, shoppen en stylen. Een pittige klus dus, waar ervaring goed van pas kan komen.

Savannah werkt in Designdroom aan haar toekomst

Ervaring in aanloop naar Designdroom heeft Savannah wel. Behalve haar eerdere werkt heeft de Noord-Hollandse wonende in Zaandam nu een eigen interieur- en stylingbureau. Daarmee heeft ze haar doel voor de toekomst een duidelijk plan meegegeven. En haar eigen stijl heeft Savannah ook: minimalistisch, modern en eerlijk, waarbij strakke lijnen en een natuurlijke look haar handtekening zijn. Ze wil ruimtes alles ook vooral gezellig maken. Dat is ook in haar eigen huis te zien, zoals ze op het introductiefilmpje van Designdroom laat zien. Waarin de grote open keuken het verzamelpunt in het huis is.

Savannah van Designdroom is te volgen op Facebook en Instagram.

Alle deelnemers Designdroom | Femke | Stef | Savannah | Susan | Babette | Allon