Sterren op TV
Saskia Weerstand presentatrice dj Zapp Live

Saskia Weerstand is presentatrice en DJ

Saskia Weerstand is presentatrice en radio-dj. De meeste bekendheid heeft ze ongetwijfeld verworven met haar baan als presentatrice van Zapplive. Iedere zaterdag in de ochtend presenteert ze samen met Klaas van Kruistum het kinderprogramma op Zapp. Ook buiten dat programma heeft de dertigjarige Saskia inmiddels echter een flinke CV opgebouwd. Zowel als presentatrice als radio-dj heeft ze al het één en ander gedaan. Ook op persoonlijk gebied staat Saskia er goed voor: ze is gelukkig getrouwd met Syb.

Saskia Weerstand als radio-dj

Saskia Weerstand studeerde in het verleden Media & Entertainment Management en had het geluk dat ze één van de personen was die te horen dat ze aan de slag mocht op de BNN University. Het leverde Saskia al gauw de nodige taken op. Zo ging ze voor EO/Radio 5 aan de slag als verslaggeefster voor Open Huis en Leef je geloof en als producer voor EO/3FM van Jouw Weekendfinale!

Daar blijft het niet bij, want vervolgens verschijnt ze als presentatrice bij Refresh van BEAM, Dit is de nacht van Radio 1 en bij Voor KX Gaat De Zon Op op KX Radio. Tegenwoordig is Saskia iedere zondagavond te horen op 3FM. Ze heeft op dat radiostation haar eigen programma genaamd Studio Saskia. Ook reist ze in de zomer de nodige festivals af om daar verslag van te doen op de radio en heeft ze samen met Olivier Bakker het radioprogramma Saskia & Olivier.

Saskia Weerstand als presentatrice

Saskia Weerstand heeft ook de overstap gemaakt naar de televisie. Sinds 2014 is ze wekelijks op zaterdag te zien in het programma Zapp Live, een programma voor kinderen waarin ze de sidekick is van Klaas van Kruistum. Ook deed ze in 2015 als kandidaat mee aan Zapp Magic Battle.

Daarin schopte ze het zelfs tot de finale. Ongetwijfeld gaan we in de toekomst nog veel meer horen van de in Blokzijl geboren radio-dj en presentatrice.

Saskia Weerstand is te volgen via Facebook, Instagram en Twitter.