Sterren op TV

Saskia van Keulen de vrouw van Alex van Keulen

Saskia van Keulen is de vrouw van Alex van Keulen, een Nederlandse makelaar die te zien is in het RTL-televisieprogramma Kijken Zonder Kopen. Hij heeft zijn eigen makelaardij in Almere. Eerder was hij ook al te zien in Uitgesteld van Executie.

Saskia van Keulen vrouw Alex van Keulen

Saskia en Alex van Keulen wonen samen in Nobelhorst, en daar is laatstgenoemde maar wat blij mee. “Het heeft een dorpskarakter met kronkelige straatjes, oude klinkers en straatlantaarns, kleine speelhofjes en met elke buurt zijn eigen karakter aan de rand van het bos midden in de natuur.”

“Het is hier gewoon prachtig! De herten komen uit het bos en drinken uit mijn vijver”, vertelde Alex al eens op de website van Total Home Concept. In hun stulpje in Nobelhorst wonen Saskia en Alex van Keulen naast – logischerwijs – met hun eigen zoontje, óók samen met de moeder van Saskia.

Alex van Keulen in Kopen Zonder Kijken

In Kijken Zonder Kopen schaffen deelnemers zonder de woning eerst te hebben gezien, hun nieuwe stulpje aan. Dit alles onder aanvoering van onder meer makelaar Alex van Keulen en aannemer Bob Sikkes. Van Keulen kan nog altijd moeilijk geloven dat dit concept zo’n hit is bij RTL. Hij riep gelijk: “Hoe gaan jullie genoeg kandidaten vinden voor een heel seizoen? Wie geeft er nou alles uit handen en laat een ander bepalen waar je gaat wonen en waar jouw kinderen gaan opgroeien?!”

Inmiddels begrijpt Alex de deelnemers al een stuk beter. “Het is vaak een noodkreet. De markt is grillig, er wordt volop overboden en mensen met een beperkt budget komen er niet zomaar tussen. Voor sommigen is dit programma de ideale oplossing om toch aan een huis te komen. Ze krijgen niet alleen de hulp van Bob, mijzelf en onze fantastische styliste Roos, achter de schermen werken er wel honderd mensen aan een seizoen Kopen Zonder Kijken.” Ongetwijfeld is zijn vrouw Saskia van Keulen een trouwe kijkster!