Sterren op TV
SaraLee Vos The Voice of Holland TVOH

Auteur: Senna Reimink

Datum: 11 november 2016

Laatst Geüpdatet: 7 maart 2017

SaraLee Vos in The Voice of Holland

SaraLee Vos doet mee aan The Voice of Holland. Nadat ze regelmatig de vraag had gekregen waarom ze niet eens mee zou doen aan TVOH schreef ze zich uiteindelijk toch maar eens in voor de Blind Auditions. Op vrijdag 11 november kunnen we gaan genieten van de zangkunsten van SaraLee tijdens haar Blind Audition bij de talentenjacht op RTL4.

Inhoudsopgave

SaraLee Vos in TVOH

SaraLee Vos behoort tot de deelneemsters aan The Voice of Holland. Deze zangeres en songwriter heeft tot op heden al een aardige carrière opgebouwd, maar toch kreeg ze vaak de vraag waarom ze niet meedeed aan TVOH. Zo gezegd, zo gedaan en daar stond de 36-jarige zangeres dan voor haar Blind Audition. Het nummer Hey Ya van Outkast werd door SaraLee gezongen. En ondanks haar ervaring was ze toch flink zenuwachtig voor haar auditie.

Niet geheel onterecht, want het duurde best een tijdje voordat ze een stoel omgedraaid kreeg. “Het is niet slecht hoor”, vertelde Sanne Hans wel. Toch drukte zij niet op de grote rode knop. Waylon deed dat op zijn beurt, op het allerlaatste moment, wel en hij ging er dan ook met Vos vandoor. “Ik vind je een interessant project”, vertelde coach Waylon.

SareLee Vos in de Battles

SareLee Vos was enorm benieuwd naar wie ze tegenover zich zou krijgen in de battles van The Voice of Holland. Totdat daar plots Dilana Smith stond. “Oh Dude, No”, schreeuwde Vos gelijk uit. “Jij wilde niet tegen mij hè?”, vroeg Dilana vervolgens. En inderdaad, het was voor SaraLee Vos een nachtmerrie die uitkwam. Desondanks deed ze het zeker niet onverdienstelijk tegen Smith met het nummer Dark Horse van Katy Perry. Helaas voor SaraLee Vos koos Waylon Dilana Smith als winnares van de battle.

SaraLee Vos is zangeres

SaraLee Vos timmert als zangeres al jaren aan de weg. Nadat ze naar de Havo was gegaan, ging ze aan de slag op het Rotterdams Conservatorium. Sindsdien heeft ze vooral naam opgebouwd in de genre jazz, soul, r&b en pop. Ook geeft ze zangles en is ze onderdeel van de band Electric Love. Samen met Lucas Meijers, Geert Sluijter en Sven Meijers reist ze het land door om hun eclectische mix van Jazz, Soul, R&B, Pop, Afro, Reggae en Dance ten gehore te brengen.

In april bracht Vos met de band Electric Love het album Freedom uit. SaraLee heeft de liefde voor muziek overigens met de paplepel ingegoten gekregen. Haar vader is niemand minder dan de bekende saxofonist, componist en producer Tony Vos.

SaraLee Vos is te volgen via Instagram, Facebook en Twitter.

Bekijk de andere deelnemers van Team Waylon uit The Voice of Holland 2016 Stephan Bouwman | Mirelle Komproe | Yerry Rellum | Oumnia Guigui | Dilana Smith | Jane Talany | Pleun Bierbooms | Maik IJpelaar | Jordan Roy | Chirine Aliani