Sterren op TV
Sarah Wilson vriendin Brendon Hartley

Sarah Wilson is de vriendin van Brendon Hartley

Sarah Wilson is de vriendin van Brendon Hartley. De blonde Sarah is al lang samen met de Nieuw-Zeelandse autocoureur. Begin 2018 hebben de twee tortelduifjes elkaar zelfs het ja-woord gegeven in Auckland.

Wie is de vriendin van Brendon Hartley?

Sarah Wilson is de vriendin van Brendon Harley en net als Brendon zeer sportief. De Australische dame stapt maar al te graag op de fiets om een stuk te gaan wielrennen. Ook volgt ze graag wielerwedstrijden. Daarnaast is ze groot fan van motorsport, wat met een vriend als Brendon Hartley uiteraard goed uitkomt.

Naast wielrennen en motorsport vindt Sarah het fantastisch om te reizen. Als part-time reiziger en vriendin van Brendon heeft ze al veel plekken op de wereld bezocht. Als liefhebster van koffie heeft ze al veel verschillende smaken geproefd. Sinds begin 2018 mag Sarah zich de vrouw van Brendon noemen, nadat op Waiheke Island in het huwelijksbootje stapte. De twee waren toen al twaalf jaar samen en twee jaar verloofd.

© Instagram

Brendon Hartley: Een vlottende carrière

De racecarrière van Brendon begon als zesjarig jongetje. Hij stapte in een kart, om vervolgens op twaalfjarige leeftijd zijn intrede te nemen in de Formula First. Daarna heeft hij in verschillende competities gereden, waaronder Formule Renault 2.0, Formule en de GP2. Tijden de demodagen van Red Bull Racing in 2008 nam Hartley voor het eerst plaats in een Formule 1 auto. Vanaf dat moment ging het snel voor de jonge snelheidsduivel.

In 2009 werd hij testcoureur bij het team van Red Bul Racing. In 2017 maakte hij zijn Formule 1-debuut. Hij nam in de Grand Prix van de Verenigde Staten het stoeltje over van Toro Rosso-rijder Pierre Gasly, die de race niet kon rijden. Sinds 2018 heeft hij een vaste plek bij Toro Rosso.

Sarah Wilson is te volgen via Instagram.

 

Een bericht gedeeld door Sarah Hartley (@haras28) op