Sterren op TV
Sarah Sterk The Next Boy/Girl Band TNBGB

Sarah Sterk vraagt alles in The Next Boy/Girl Band

Sarah Sterk is te zien in The Next Boy/Girl Band. Deze jongedame werkte in de afgelopen jaren vooral aan een carrière als model, maar is nu dus ook te zien op de televisie. Samen met Nicola Ebbink en Carolina is Sarah verantwoordelijk voor pittige vragen die de kandidaten voorgeschoteld krijgen in TNBGB.

Sarah Sterk in TNBGB

Sarah Sterk behoort tot, zoals ze zelf genoemd wordt in The Next Boy/Girl Band, de felle katjes. Samen met haar twee collega’s moeten de kandidaten blootgesteld worden aan de nodige vragen. Kandidaten die het ver schoppen in het programma kunnen een privéleven tenslotte wel vergeten, dus is het de taak aan onder andere Sarah Sterk om de onderste steen boven te halen en om te testen of de kandidaten dat wel aan kunnen.

Daar blijkt deze jongedame overigens helemaal geen problemen mee te hebben. Ze vraagt de kandidaten het hemd van het lijf. In onderstaande video zie je hoe het er aan toe kan gaan als je Sarah tegenover je hebt zitten. Enige scherpte is gewenst, anders eet Sarah je met huid en haar op.

Sarah Sterk als model

Sarah Sterk heeft in de afgelopen jaren vooral naam opgebouwd als model. De dame uit Hoorn deed in 2013 mee aan de verkiezing Miss Nederland en schopte het tot de laatste dertien kandidaten. In de finale werd ze echter voorbij gelopen. Het waren Tatjana Maul en Yasmin Verheijen die in de prijzen vielen. Wel kroonde ze zichzelf al eens tot Miss Westfriesland. Die benoeming leverde haar een ontmoeting met Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima op.

De schoonheid van Sarah Sterk viel ook al aardig op bij de stemmers voor de FHM500. Daarin eindigde Sterk in 2016 op plek nummer 374. De bruinharige Sterk kunnen we in de toekomst overigens weleens vaker op de televisie tegenkomen. Zo zou ze de ambitie hebben om ooit presentatrice te worden. Een andere passie van deze jongedame is dansen.

Sarah Sterk is te volgen via Instagram en Facebook.