Sterren op TV
Sarah Liebregts Holland's Next Top Model HNTM

Sarah Liebregts nu wel in Holland's Next Top Model

Sarah Liebregts is in 2016 één van de dames die we voorbij zien komen in Holland’s Next Top Model. De jongedame koos er voor het tweede jaar op rij voor om zich in te schrijven voor het populaire modellenprogramma. Een jaar eerder zette Liebregts ook al de stap naar HNTM en via de wildcard competitie was ze ook nog eens verschrikkelijk dicht bij deelname. Desondanks moest ze zich toentertijd toch gewonnen geven.

Sarah Liebregts nu wel in HNTM

Sarah Liebregts ging niet bij de pakken neerzitten en koos er in 2016 opnieuw voor om zich in te schrijven voor HNTM en ditmaal met succes. Ze behoort tenslotte tot de laatste twaalf deelnemers van het modellenprogramma. In haar voorstelvideo liet Sarah weten dolgelukkig te zijn met het feit dat ze nu wel mee mag doen. “Jij ziet mij dit jaar in Holland’s Next Top Model 2016. Ja, je hoort het goed, mij. Heel raar en ik kan het zelf nog steeds niet beseffen. Het is een heel avontuur en ik weet gewoon niet wat ik moet zeggen, sprakeloos ben ik. Het lijkt me zo’n avontuur, zo gezellig. En ik hoop dat de meiden gewoon echt super tof zijn. We gaan er gewoon een feestje van maken”, aldus de woorden van Sarah. Het is dan ook duidelijk dat deze jongedame een echte doorzetter is.

Wie is Sarah Liebregts?

Sarah Liebregts heeft in de afgelopen jaren al wat klusjes als model gehad bij het bureau Sessibon. Nu wil ze het modellenwerk echter serieuzer gaan aanpakken en vandaar dus ook haar nieuwe deelname aan het programma Holland’s Next Top Model. Toch is Sarah ook gewoon nog een studente. Ze is geboren in Maarheeze, woont in Maarheeze en volgt tegenwoordig in Eindhoven de opleiding Specifieke Doelgroepen. Wat we verder weten van deze knappe jongedame, is dat ze achttien jaar oud is. Ze heeft op het moment van schrijven geen vriendje en is 1.75 meter lang.

Sarah Liebregts is te volgen via Instagram en Facebook.