Sterren op TV
Sarah Podmore Adrian Lewis vrouw

Auteur: Senna Reimink

Datum: 19 december 2016

Laatst Geüpdatet: 18 augustus 2023

Sarah Lewis Podmore is vrouw Adrian Lewis

Sarah Lewis Podmore is de vrouw van Adrian Lewis. Het duo was al een tijdje een geluk stel en in de zomer van 2012 koos darter en tweevoudig wereldkampioen Adrian Lewis ervoor om van Sarah zijn vrouw te maken. Sindsdien gaat Sarah Podmore door het leven onder de naam Sarah Lewis. Inmiddels heeft het getrouwde stel ook één zoon. Daarnaast heeft Sarah nog eens drie kinderen uit een eerder huwelijk.

Sarah eerst getrouwd met Mark

Sarah Podmore is tegenwoordig dolgelukkig in de liefde met Adrian Lewis als haar man, maar in het verleden was dat wel anders. Op het moment dat Adrian Sarah leerde kennen, was zij namelijk nog getrouwd met Mark Welch. Dat vertelde Mark zelf in een uitgebreid interview met The Sun. Ze waren vijf jaar samen. “Toen ik hoorde dat ze een bruiloft planden, dacht ik: ‘Hè? Dat is onmogelijk, want je bent nog getrouwd'”, vertelde Mark.

Mark heeft drie kinderen met Sarah en was altijd groot fan van darttoernooien. “Sarah raakte bevriend met Adrians zus, omdat onze kinderen allemaal naar dezelfde school gaan. Het volgende wat ik hoorde, is dat ze gingen winkelen en dat Adrian mee zou gaan met zijn zus. Ze verzekerde me dat er niets aan de hand was. Maar één avond kwam ik thuis en zag dat zijn auto er stond met een gepersonaliseerde kentekenplaat en ik wist dat hij het was”, aldus Mark, wiens relatie met Sarah sindsdien over is.

Sarah Podmore nu getrouwd met Adrian Lewis

Sinds de zomer van 2012 is Sarah Podmore gelukkig getrouwd met Adrian Lewis. Niet voor niets heeft Sarah op haar Twitter-account staan: “Ik ben een zeer gelukkige vrouw en zeer gezegend met mijn geweldige en zeer talentvolle man en prachtige kinderen.” Nog in hetzelfde jaar waarin het koppel trouwde, kwam ook het eerste kindje uit de relatie ter wereld. De knappe blondine werd in december 2012 moeder van zoon Matthew. Ongetwijfeld gaat Sarah er weer alles aan doen om haar man aan te moedigen tijdens de volgende grote PDC darts toernooien.

Sarah Lewis Podmore is te volgen via Twitter.