Sterren op TV
Sarah-Jane The Voice of Holland TVOH

Sarah-Jane uit The Voice of Holland

Sarah-Jane is te zien in The Voice of Holland. De zangeres heeft voor haar deelname aan de talentenjacht al aardig wat gedaan in haar carrière, maar nu wil ze zichzelf graag aan een breder publiek laten horen. Met haar deelname aan TVOH krijgt ze de kans om haar zangkunsten direct aan zo’n twee miljoen kijkers te laten horen.

Sarah-Jane in The Voice of Holland

Sarah-Jane doet mee aan The Voice of Holland. De zangeres koos voor haar Blind Audition voor het prachtige nummer Nothing Compares 2 U van Sinéad O’Connor. Nog voordat de aflevering met haar auditie was uitgezonden op tv, mocht Sarah-Jane al langskomen bij Frank Dane op Radio 538 om haar versie van het lied te laten horen.

Over haar redenen om mee te doen aan The Voice of Holland is ze duidelijk. “Ik ben al een tijdje bezig, maar ik dacht nu: Ik ga The Voice doen”, vertelde ze. “Het bevalt heel goed. Het is een hele mooie reis die ik aan het bewandelen ben met allemaal talenten.” Ondanks dat Sarah-Jane al aardig wat ervaring heeft, is ze toch iedere keer wel weer een beetje zenuwachtig als ze op moet.

Sarah-Jane soulartiest

Sarah-Jane is al van jongs af aan bezig met muziek. We kunnen dan ook makkelijk stellen dat soulmuziek er bij haar met de paplepel is ingegoten. Vandaag de dag heeft ze dan ook al aardig wat klusjes en doet ze onder meer backing vocals bij Ronnie Flex en verzorgt ze soms zelfs in het buitenland het voorprogramma van grote artiesten.

Sarah-Jane leert ook graag anderen het één en ander over zingen. Zo geeft ze zangles en workshops. Sarah-Jane kun je daarnaast ook al kennen van haar optredens bij De Wereld Draait Door en North Sea Jazz Festival.

Sarah-Jane is te volgen via Instagram en Facebook.