Sterren op TV
Sarah Chronis Wie is de Mol 2019

Sarah Chronis actrice in Wie is de Mol?

Sarah Chronis is kandidaat in Wie is de Mol? 2019. De blondine is werkzaam als actrice en is de laatste jaren in aardig wat programma’s voorbij gekomen. Nu gaat ze voor een gloednieuwe uitdaging met haar deelname aan WIDM? Lukt het Sarah om de mol te ontmaskeren, of is zij juist uitgekozen om de boel eens flink te saboteren?

Sarah Chronis actrice

Sarah Chronis is bekend als actrice. Toen ze eenmaal klaar was met haar havo, koos Sarah er niet gelijk voor om door te studeren. Ze ging eerst aan de slag als vrijwilliger in een Braziliaans weeshuis en eenmaal terug in Nederland, kon ze gelijk aan de slag als Emma Romein in Het Glazen Huis. Dat was echter niet de eerste keer dat Chronis op tv te zien was. Daarvoor had ze al kleine rolletjes in Oppassen!!! en Rozengeur & Wodka Lime.

Nadat Het Glazen Huis stopte, ging Sarah alsnog aan de slag met een opleiding. Het conservatorium bleek echter al snel niets voor haar en later koos ze dan ook voor de Toneelacademie van Maastricht, daar studeerde ze af. Inmiddels kunnen we stellen dat Sarah Chronis zeker niet stil heeft gezeten. Ze had de laatste jaren rollen in onder meer Onderweg naar Morgen, High School Musical, Kinderen geen bezwaar, Alleen Maar Nette Mensen, Meiden van de Herengracht en Bloedlink. In de toekomst gaan we ongetwijfeld nog veel meer van haar horen.

Sarah Chronis in Wie is de Mol? 2019

Sarah Chronis is te zien in Wie is de Mol? 2019. Al jarenlang was deelname aan WIDM een stiekeme droom van Sarah. “Ik ben echt super, super, super blij dat ik mee mag doen aan Wie is de Mol? Dit is gewoon toch wel echt het programma waar je aan mee wil doen. En nu is het gewoon zo. Ik kan het gewoon eigenlijk niet geloven. Ik heb er mega veel zin in en ik ga echt knallend hard mijn best doen. En ik hoop natuurlijk wel in de finale te zitten.”

Sarah is groot fan van het programma. “Maar toen ik gevraagd werd, heb ik mezelf niet gek gemaakt door alle seizoenen weer opnieuw te gaan kijken. Want ja, je moet er gewoon maar instappen en op je gevoel afgaan. Ik denk dat ik een heel goede kandidaat ben. Ik ben super sociaal en heb een heel goede mensenkennis.”

Sarah Chronis is te volgen via Instagram.