Sterren op TV
Sara Slikkerveer Holland's Next Top Model HNTM

Sara Slikkerveer in Holland’s Next Top Model

Sara Slikkerveer doet mee aan Holland’s Next Top Model. Sara is zeker geen onbekende in de modellenwereld. Al op haar twaalfde kwam ze bij iD Model Management langs. Een paar jaar later had ze al klusjes kunnen krijgen in onder meer Japan, alleen toentertijd verkoos Sara haar school nog boven haar carrière als model. Nu wil ze er alles aan doen om haar carrière als model alsnog op te pakken.

Sara Slikkerveer in Holland’s Next Top Model

Sara Slikkerveer is te zien in Holland’s Next Top Model. Sara is twintig jaar oud en afkomstig uit Rotterdam. Het model heeft al aardig wat ervaring opgedaan in de modellenwereld, maar nu hoopt ze ook echt definitief door te breken in Holland’s Next Top Model.

Over haar uiterlijk heeft Sara nooit te klagen gehad. Zo verscheen ze al eens in de lijst met de vijfhonderd mooiste meiden van Nederland in tijdschrift FHM. Ze kwam op plek 274 terecht.

Sara Slikkerveer metamorfose

Sara Slikkerveer schopte het in Holland’s Next Top Model tot de laatste tien deelnemers van het programma. Dat betekent dat ze ook de metamorfose haalde en daar was ze absoluut niet blij mee. Sara kreeg te horen dat zij het kortpittige kapsel zou krijgen en liet direct duidelijk weten dat ze dat absoluut niet wil.

“Ik kan best wel geloven dat zij zoiets hebben van het gaat haar mooi staan. Ik zeg ook niet dat het me niet mooi zou staan, maar het past gewoon niet bij mij. Het raakt me gewoon omdat ik niet weg wil, maar ook geen kortpittig kapsel wil. Dus zal ik moeten gaan kiezen of ik het ga doen of niet.” Sara Slikkerveer koos er uiteindelijk voor om het niet te doen en stapte daarmee uit de wedstrijd om Holland’s Next Top Model te worden.

Sara Slikkerveer is te volgen via Instagram en Facebook.