Sterren op TV
Sanne Op Goed Geluk

Auteur: Senna Reimink

Datum: 9 februari 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Sanne en Henk in Op Goed Geluk

Sanne en Henk gaan in Op Goed Geluk op zoek naar de liefde. De twee krijgen drie kandidaten tegenover zich waaruit ze mogen kiezen om mee op date te gaan. Het levert twee leuke dates op, al is de echte vonk nog niet gevonden.

Sanne in Op Goed Geluk ook kritisch

De 22-jarige Sanne woont nog thuis bij haar ouders, die ook mee zijn gekomen naar de opnames van Op Goed Geluk. Dat de nog single is komt vooral doordat ze erg kieskeurig en kritisch is. Dat geldt ook voor de kandidaten waaruit de beginnende juf op een basisschool gaat kiezen. Ze worden onderworpen aan een aantal scherpe vragen.

De twintigjarige Bryan uit Hoofddorp is slipinstructeur op het circuit van Zandvoort. Hij is op zoek naar een blonde vrouw, het liefst niet te lang. Dat komt helaas niet echt overeen met Sanne. Wesley Jansen (23) heeft een eigen Barbershop. Hij is op zoek naar een ‘tof en stoer wijf’, al snel blijkt dat dit ook geen echte match is. Wesley is overigens al enige tijd op zoek, want hij heeft al zo’n vier jaar geen relatie gehad. De 23-jarige Mitchell uit Schagen past beter in het straatje van Sanne. De programmeur van Android-apps is zelf op zoek naar een leuke vrouw waar hij zijn leven mee kan delen. Of dat na Op Goed Geluk met Sanne lukt moeten we afwachten.

Henk wil eenzaamheid voorkomen via Op Goed Geluk

Henk uit Geldrop doet ook mee aan Op Goed Geluk. De 52-jarige is inmiddels twee jaar single en heeft twee zonen van 18 en 21 jaar oud. Hij doet mee aan het datingprogramma van Gordon met dezelfde reden als de drie dames waar hij uit kan kiezen. Nu de kinderen de deur uit gaan of inmiddels zijn wil hij eenzaamheid voorkomen.

Daarvoor mag Henk kiezen uit drie dames. Het gaat om de 54-jarige Thea uit Lisse. Zij heeft één zoon van negentien en is receptioniste. Thea wil voor de laatste man gaan om mee oud te worden. Dat moet het liefst een leuke en verzorgde man zijn. De één jaar oudere Irene uit Voorschoten is gastvrouw bij ADO Den Haag. Ze is moeder van een tweeling en al sinds 2010 alleen. Irene wil de vlinders dan ook wel weer eens voelen. De derde kandidate is de 48-jarige Mabel uit Leidschendam. Ook zij heeft twee kinderen en een eigen kapperszaak. Haar grote probleem waarom ze nog single is, is dat ze altijd valt op foute mannen.

Eerdere afleveringen Op Goed Geluk
Jasper en Edwin
Iris en Jeffrey
Danny en Lisanne