Sterren op TV
sanne-dongen-house-rules

Auteur: Senna Reimink

Datum: 4 oktober 2016

Laatst Geüpdatet: 16 augustus 2023

Sanne Dongen verbouwt in House Rules

Sanne Dongen doet mee aan House Rules. Samen met haar man Yoram woont ze in Nieuwegein, maar zal een ander huis gaan verbouwen om kans te maken op de hoofdprijs. Sanne en Yoram willen tenslotte maar wat graag twee jaar hypotheekvrij kunnen leven. Wie niet tenslotte!

Sanne uit Nieuwegein in House Rules

Tijdens het introductiefilmpje van House Rules maakt Sanne duidelijk dat ze de kantjes er niet vanaf wil gaan lopen. “Ik wil dat ze moeten zoeken naar minpunten, maar dan ook echt moeten zoeken. En als dat niet lukt, dan ben ik bang dat ik moet huilen.” Daarvoor zal Sanne samen met Yoram dus flink moeten gaan klussen.

De opzet van House Rules is vrij overzichtelijk. Vijf koppels gaan elkaars huis verbouwen. In dit realityprogramma volgen we onder leiding van presentatrice Daphne Bunskoek het proces, waar wel enige lijn in is aangebracht. Alle koppels hebben namelijk vooraf aangegeven wat ze ongeveer graag zien gebeuren.

Aan de hand van deze opgestelde huisregels, inderdaad daar komt de naam van het programma House Rules terug, gaat er gestreden worden om de hoofdprijs. De winnaar wordt uiteindelijk gekozen door juryleden Odette Simons en Erik Gutter. Sanne Dongen heette voor haar relatie met Yoram nog Sanne Everloo. Ze werd geboren en getogen in Bilthoven en ging daar ook naar de middelbare school op Het Nieuwe Lyceum.

Sanne heeft relatie met Yoram

Sanne studeerde vervolgens aan het Welzijn College in Amersfoort, om uit te komen in Nieuwegein. Daar woont ze dus samen met Yoram en twee dochters. Waar Sanne druk is met het verzorgen van de kinderen, is Yoram in het dagelijks leven liftmonteur. Het huis in Nieuwegein is volledig ingericht op de kinderen, maar dat zal tijdens House Rules wat gaan veranderen.

Ze willen namelijk graag een landelijk en natuurlijk ingericht huis. Aan de andere koppels om hiermee aan de slag te gaan en te zorgen dat Sanne na House Rules een mooi eigen plekje heeft. En misschien dus wel twee jaar heel erg lage lasten.

Geplaatst door Sanne Dongen op maandag 18 augustus 2014

Geplaatst door Sanne Dongen op zondag 2 oktober 2016