Sterren op TV
Sanne de Kramer Holland's Next Top Model HNTM

Sanne de Kramer in Holland’s Next Top Model

Sanne de Kramer is een van de vrouwelijke modellen uit Holland’s Next Top Model. De bloedmooie jongedame wil graag een poging wagen om verkozen te worden tot het nieuwste Top Model van Nederland. Het is niet de eerste keer dat Sanne een talentenjacht probeert te winnen met haar uiterlijk.

Sanne deed voor HNTM mee aan Miss Teen Zuid-Holland

Sanne de Kramer heeft eerder ook al meegedaan aan een andere talentenjacht. De deelneemster aan HNTM stond zelfs in de finale van Miss Teen Zuid-Holland. “Dit hele avontuur begon toen een vriendin van mij zonder dat ik het wist me had opgegeven voor de Miss Teen of Zuid-Holland verkiezing. Tot mijn grote schrik kreeg ik op een dag een mailtje dat ik was geselecteerd voor de castingdag.”

“Wij hebben onwijs veel voorpret gehad omdat ik eerst dacht dat het niks voor mij was. Maar toch werd ik nieuwsgierig en ging ik samen met mijn moeder en een vriendin van haar daarheen”, vertelde Sanne aan de plaatselijke krant. Ze overleefde de ene na de andere ronde en eindigde in de finale. Sanne staat echter wel nog flink wat te wachten in het modellenhuis in HNTM. Ze kan namelijk niet strijken, want dat doet haar moeder thuis altijd. Dat levert hilarische beelden op.

Sanne de Kramer is te volgen via Instagram en Facebook.

De andere kandidaten van Holland’s Next Top Model 2017 zijn Bonita, Latanya, Chelsey, Chris, Daila, Fabiola, Jamie, Ritse, Lohrenz, Montell, Milan, Sanne (blond), Senna, Quincy en Veranique.