Sterren op TV
Sanna van de Griend The Voice Kids

Sanna van de Griend van The Voice Kids

Sanna van de Griend is bekend van The Voice Kids. Ze is dertien jaar oud en afkomstig uit Hoorn. Sanna is het liefst de heletijd bezig met zingen, maar als ze dat even niet doet, dan is ze ongetwijfeld bezig met haar andere grote hobby: sporten.

Sanna van de Griend in The Voice Kids

Sanna van de Griend is te zien in The Voice Kids. De dertienjarige jongedame uit Hoorn doet mee aan de talentenjacht voor kinderen. “Ik vind het heel erg leuk om mee te doen aan The Voice Kids, omdat ik het leuk vind om op tv te komen zodat iemand mij herkent en om wereldberoemd te worden. Misschien haal ik dat met The Voice Kids.” Zingen is dan ook iets wat ze graag doet. “Ik houd super veel van zingen. Zelfs in de klas worden ze er gek van.” Uitleg op school heeft ze echter niet nodig, want ze wordt naar eigen zeggen toch wel beroemd met zingen. Als back-up heeft ze anders altijd nog haar atletiek of paardrijden.

Sanna koos voor het liedje Ex’s & Oh’s van Elle King. Daarmee kreeg ze alle vier de stoelen omgedraaid. Sanna heeft gekozen voor Douwe Bob.

Sanna van de Griend is te volgen via Instagram en Facebook.