Sterren op TV
Sandra Ysbrandy Thuis op Zondag

Sandra Ysbrandy doet Thuis op Zondag na Life4You

Sandra Ysbrandy wordt de leukste tv-kok van Nederland genoemd. En het klopt, want het plezier en de passie waarmee Sandra Ysbrandy in de studio’s de lekkerste gerechten staat klaar staat te maken werkt aanstekelijk op de kijker. Na Het Familiediner, Life4You zorgt Ysbrandy nu bij het SBS 6-programma Thuis op Zondag voor de heerlijke hapjes.

Sandra Ysbrandy Vintage Cooking

Vintage Cooking werd door Sandra Ysbrandy geïntroduceerd in Nederland. Het is haar handelsmerk. Ze bereidt pure en ambachtelijke gerechten en we zijn er dol op. Het was een meesterzet van Carlo & Irene om Sandra Ysbrandy als opvolger van Rudolph van Veen aan te wijzen bij Life4You. Sandra kwam over van Het Familiediner en na een korte aanpassingsperiode was iedereen Rudolph van Veen vergeten. Het spreekt natuurlijk in het voordeel van Sandra Ysbrandy dat ze een zeer herkenbaar uiterlijk heeft. Mooie blonde haren en schitterende blauwe ogen.

Dat Sandra Ysbrandy naam gemaakt heeft als tv-kok is inmiddels wel duidelijk. Toen Carlo & Irene aankondigden te stoppen met Life4You betekende dat niet het einde van de carrière van Sandra Ysbrandy als tv-kok. SBS sprong in het gat dat Life4You achterliet en kwam met Thuis op Zondag op de proppen. Een soortgelijk programma, met Dirk Zeelenberg en Kim-Lian van der Meij als presentatoren én Sandra Ysbrandy als tv-kok. Vanaf 20 september 2015 is Sandra iedere zondag bij SBS 6 te zien, waar ze als vanouds prachtige gerechten serveert.

Sandra Ysbrandy kookt voor Thuis op Zondag

Het heeft overigens niet veel gescheeld of Sandra Ysbrandy was bij het grote publiek voor altijd een grote onbekende gebleven. Hoewel ze altijd al dol was op kokkerellen bleef het lang een hobby. Na het voortgezet onderwijs werkte ze weliswaar in de horeca, maar kwam ze na haar studie in het bankleven terecht. Ze werkte veertien jaar voor de Rabobank en was hard op weg om een topvrouw te worden bij de Rabobank. Hoewel de zakelijke carrière van Sandra Ysbrandy fantastisch verliep bleef er iets knagen in de blonde moeder van drie kinderen. Ze wilde iets doen met haar passie voor koken en mede na het aandringen van haar man Pieter besloot ze de carrièreswitch te maken. Uiteindelijk zou het de beste keuze van Sandra Ysbrandy in haar leven worden. Inmiddels is ze een landelijk bekende tv-kok en heeft ze ook al haar eigen kookboek uitgebracht. Voor ons is de de 46-jarige Sandra Ysbrandy niet meer van tv weg te denken!