Sterren op TV
Sandra Boer Olke Boer Zoekt Vrouw BZV

Auteur: Senna Reimink

Datum: 21 februari 2017

Laatst Geüpdatet: 18 april 2017

Sandra voor boer Olke in Boer Zoekt Vrouw

Sandra heeft voor boer Olke uit Boer Zoekt Vrouw een brief geschreven. Met haar verhaal wist ze indruk te maken op boer Olke en hij nodigde haar dan ook uit voor een speeddate. In vijf minuten tijd ging ze al flink de diepte in, mede door de vragen die haar gesteld werden door boer Olke. De speeddate leverde een goede indruk op en boer Olke nodigde Sandra dan ook uit voor een volgende date.

Inhoudsopgave

Sandra schrijft boer Olke uit BZV

Sandra heeft boer Olke uit Boer Zoekt Vrouw een brief geschreven. Daarin legde ze al het één en ander over zichzelf uit, maar toch wilde boer Olke graag nog even weten waarom ze nog alleen is. “Ik ben niet veeleisend ofzo hoor. Maar soms kom je niet de partner in je leven tegen. Of de juiste persoon waar je de klik mee hebt”, vertelde Sandra, al wil ze daar graag verandering in brengen. “Je bent niet op de wereld gezet om alleen te blijven. Het is ontzettend leuk om met iemand iets te delen. Een maatje om je heen, een knuffel, een arm om je heen. Dat zijn juist die kleine dingen, dat ik ze mis zegmaar.”

Sandra op date met boer Olke

Sandra heeft tijdens de speeddate genoeg indruk gemaakt op boer Olke om het ook te kunnen verleiden tot een volgende date. Ze lijkt bereid om haar leven in Nederland achter zich te laten voor een avontuur in Texas, maar het boerenleven is voor haar onbekend. “Ik heb op dit moment niets met het boerenleven. Maar wat niet is kan nog komen”, lezen we op de officiële website van BZV. Ze weet wel heel snel wat ze het meest gaat missen aan haar leven in Nederland: “Het fietsen!” Tijdens de date moest Sandra samen met de andere dames, waaronder Alberdien en Harriet, schoonrijden met Boer Olke. Ook daar is ze over te spreken. “Ik vind hem zeker aantrekkelijk, hij is ook een grote man. Ik houd van wat langere mannen. En ook gewoon de bepaalde manier van doen, de bepaalde houding. Soms wel de zekerheid en soms het onzekere. Dat maakt hem dan ook weer heel charmant.”

Sandra mee naar Texas

Sandra mocht net als Alberdien en Harriët mee naar Texas. Daar hoopt ze rechtstreeks op haar doel af te kunnen gaan. Ze gaf haar boer al een doosje met liefde en liet al weten dat er tijdens de citytrip nog een cadeautje op hem staat te wachten. Uiteindelijk koos boer Olke voor Sandra, die vlak voor de citytrip wel ineens flink begon te twijfelen. Het is dan ook de vraag of de vonk tussen de twee wel zal overslaan.