Sterren op TV
Sandra Spreij Expeditie Robinson

Sandra Spreij niet-BN’er uit Expeditie Robinson

Sandra Spreij is te zien in Expeditie Robinson. Sandra is één van de niet-BN’ers die een goede indruk achter heeft gelaten met haar video’s en nu definitief mee mag doen aan Expeditie Robinson. Sandra is 51 jaar oud en in het dagelijks leven runt ze haar eigen coffeeshop in Zwolle. Sandra is een ondernemend type, die niet bang is om het hard te spelen. Dat gaat haar ongetwijfeld helpen in Expeditie Robinson.

Sandra Spreij in Expeditie Robinson

Sandra Spreij doet mee aan Expeditie Robinson. Met haar filmpjes heeft ze genoeg indruk gemaakt om daadwerkelijk mee te mogen doen aan het programma. Veel mag ze er nog niet over kwijt. “Maar een waanzinnige ervaring was het wel”, vertelde ze al aan De Stentor. Toch vond ze het zeker wel moeilijk om van huis weg te zijn, daar heeft ze niet alleen een coffeshop, maar ook een dochter en zoon.

“Nou, het lijkt me toch logisch dat iedereen haar kinderen mist. Je bent toch even vijf weken weg”, gaf ze te kennen. Mocht ze daadwerkelijk vijf weken weg zijn geweest, dan lijkt Sandra ver te zijn gekomen in het programma. “Haha, ook daar kan ik niets over zeggen. Is ook niet leuk toch? Kijk straks allemaal maar.” Het is dan ook duidelijk dat Sandra Spreij tot op heden uiterst geheimzinnig doet over haar deelname.

Sandra Spreij voorbereiding

Sandra Spreij heeft zich goed voorbereid alvorens ze naar de Filipijnen vertrok voor Expeditie Robinson. “In de periode voorafgaand aan het programma ben ik bewust al gestopt met het drinken van alcohol en suiker. Ook heb ik zeven dagen in de week gesport, om zo fit mogelijk aan de start te verschijnen.”

Of ze nu gewonnen heeft of niet, haar avontuur bij Expeditie Robinson zal ze nooit meer vergeten. “Het verandert voorgoed je leven. Een waanzinnige en onvergetelijke ervaring. De organisatie rond zo’n programma laat ook niets aan het toeval over. Ook rond nazorg. Als je een psycholoog nodig hebt om de boel te verwerken, dan krijg je die direct. Het is namelijk wel even wennen als je weer terug in de bewoonde wereld bent.”

Sandra Spreij is te volgen via Instagram en Facebook.