Sterren op TV
Sandra Marcello Het Italiaanse Dorp Ollolai

Sandra en Marcello in Het Italiaanse Dorp naar Ollolai

Sandra en Marcello in Het Italiaanse Dorp naar Ollolai. Het kleine stadje in de gemeente Sardinië kampt al jarenlang met leegstand en de burgemeester besloot dan ook met een ludieke actie te komen. Voor 1 euro kon een stel Nederlanders een huis kopen. De koppels met het beste idee voor hun verblijf in Ollolai kunnen rekenen op een huis. Sandra en Marcello doen een poging.

Sandra en Marcello in Het Italiaanse Dorp

Sandra en Marcello doen mee aan Het Italiaanse Dorp. Sandra is 47 jaar oud en Marcello is twee jaar jonger. De twee zijn afkomstig uit Hippolytushoef. Sandra was de afgelopen jaren werkzaam als begeleidster van verstandelijk gehandicapten, terwijl Marcello als zzp’er werkzaam was in de bouw. Voor Het Italiaanse Dorp hebben ze hun huis, spullen en auto’s verkocht om een nieuw bestaan op te bouwen in Ollolai. Dat Marcello half-Italiaans is, kan de twee misschien al een beetje helpen. Daardoor waren ze sowieso al van plan om in de toekomst naar Italië te vertrekken.

“Als je het niet probeert, dan weet je het niet”, vertelde Sandra al over hun deelname aan Veronica Magazine. Ook de kinderen van Sandra die ze kreeg uit een relatie voordat ze met Marcello ging, zijn half-Italiaans.

Ultieme idee Sandra en Marcello

Om kans te maken op een huisje in Het Italiaanse Dorp Ollolai heb je wel een goed idee nodig en je moet aan de slag met het opknappen van het huis. Sandra en Marcello weten daar wel raad mee. Ze willen een destilleerderij beginnen. “Vanwege Europese regelgeving is het nog maar de vraag of we zelf drank kunnen gaan destilleren. Het wordt nog heel spannend de komende weken”, vertelde Sandra al.

Over het huis heeft het stel geen klachten. “Het was geen bouwval”, gaf Marcello al aan. Sandra ziet het als een groot pluspunt dat ze nog niet samen hoefden te klussen. “Als we samen klussen, weten we het altijd allebei beter.” Over hun doel zijn ze duidelijk: “We zijn niet materialistisch of op zoek naar het grote geld. Als we hier prettig kunnen leven en ons goed voelen, hebben we wat ons betreft gewonnen. Dan maakt het niet uit of we in een caravan moeten wonen.”

Geen Italiaans
Bij RTL Boulevard gaven de twee wel al aan nog niet zo goed Italiaans te kunnen, ondanks dat Marcello half Italiaans is. “Bij mij echt niet goed, ik heb geen talenknobbel. Maar daar maak ik me niet echt druk om, dat komt wel goed met handen en voeten.”

Marcello is te volgen via Facebook en Sandra is ook te volgen via Facebook.