Sterren op TV
Sander Schimmelpennick wordt vader(1)

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 15 juli 2023

Laatst Geüpdatet: 15 juli 2023

Sander Schimmelpenninck wordt vader

Presentator en ondernemer Sander Schimmelpenninck wordt vader. Dat deelt hij zelf op zijn eigen Instagram-account. De prachtige vriendin van Sander,  Lotta Klemming, is zwanger van hun eerste kind. Ook Sander wordt voor het eerst vader.

Lotta Klemming is zwanger
© Instagram @sanderschimmelpenninck

Inhoudsopgave

Lotta Klemming is zwanger

De 33-jarige Lotta Klemming is zwanger van haar vriend Sander Schimmelpenninck. De Zweedse Lotta woont nog steeds in haar geboorteland Zweden.

Sander, is een groot deel van het jaar ook in Zweden. Naast hun huis in Zweden, heeft Sander een fraai appartement in Amsterdam. Daar vertoeft hij wanneer de 38-jarige presentator in Nederland is.

langeafstandsrelatie
© Instagram @sanderschimmelpenninck

langeafstandsrelatie

Wanneer Lotta bevallen is, verwachten we dat Sander definitief naar Zweden emigreert. Uiteraard, wil de journalist zijn kind wel zien opgroeien. De kans is klein dat Lotta Klemming permanent in Nederland komt wonen. Dit kan ze niet met haar werk.

Haar werk
© Instagram @sanderschimmelpenninck

Haar werk

De prachtige vriendin van Sander Schimmelpenninck heeft een apart beroep: ze werkt namelijk als oestervisser. Het familiebedrijf waarin ze werkt is al jaren actief in deze wereld.

Wellicht dat de  vriendin van Sander het bedrijf later wil overnemen? Bij zo’n mooie dame zal je niet verwachten dat ze op oesters vist.