Sterren op TV

Auteur: Senna Reimink

Datum: 1 september 2020

Laatst Geüpdatet: 30 december 2022

Sander Roeleveld de man van Nadja Hupscher

Sander Roeleveld is de man van Nadja Hupscher, een Nederlandse actrice en schrijfster die in het jubileumseizoen van Wie Is De Mol? te zien zal zijn. Man Sander heeft kanker gehad, daarover schreef Nadja een boek genaamd Geluk is met een K.

Sander Roeleveld man Nadja Hupscher

In 2018 werd de diagnose teelbalkanker gesteld bij Sander Roeleveld, die al jarenlang de vriend van Nadja Hupscher is. “Het was ook een mooie tijd, omdat we zo intens bezig waren met leven en overleven. Het ging alleen maar over grote dingen, en dat is bijna verslavend”, blikte Nadja al eens terug met het Algemeen Dagblad.

Man Nadja Hupscher had teelbalkanker

“Ik weet nog dat ik een appje kreeg van de vader van een vriendje met wie mijn zoon aan het skaten was. Wat is eigenlijk jullie scheenbeschermerbeleid’, vroeg hij. Ik dacht: waar gaat dit over? Dat het bestaat dat je je daar druk over maakt”, vervolgt de actrice.

“Nu zit ik daar zelf ook weer middenin. Ik ben af en toe weer bezig met: welke kleur kussensloop zal ik kopen? Door de ziekte ben ik dankbaarder geworden voor ons leven, maar aan de andere kant boeien triviale zaken me ook weer. Dat is eigenlijk wel goed.” Sander Roeleveld en Nadja Hupscher hebben samen twee zonen.

Nadja Hupscher in Wie Is De Mol?

De in 1972 in Nijmegen geboren Nadja Hupscher studeerde op de Hogeschool voor Kunst in Utrecht en brak door met een rol in De Boekverfilming, waarvoor ze zelfs een Gouden Kalf ontving. Later was ze ook nog te zien in onder meer Spion en Zwartboek.

In 2007 behoorde de actrice en schrijfster tot de kandidaten van Wie Is De Mol? Ze viel af in de zevende aflevering, maar krijgt in het juileumseizoen van de populaire spelshow een kans op revanche. Ongetwijfeld zullen man Sander Roeleveld en hun twee zonen vol spanning op de bank toekijken!

Dit bericht bekijken op Instagram

Mijn drie bolletjes, drie jaar geleden #al die beentjes #al die handjes #allemaal van mij #mine #mine #boys

Een bericht gedeeld door Nadja Hüpscher (@nadjahupscher) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Sander ❤️#sanderroeleveld

Een bericht gedeeld door Nadja Hüpscher (@nadjahupscher) op