Sterren op TV
Sander Groet Silven Sharon Daniel Steenrijk, Straatarm

Auteur: Senna Reimink

Datum: 25 september 2017

Laatst Geüpdatet: 24 december 2022

Sander Groet en Silven ruilen met Sharon en Daniel in Steenrijk, Straatarm

Sander Groet en zijn zoontje Silven uit Steenrijk, Straatarm hoeven over geld niet te klagen. Vader Sander heeft tenslotte genoeg geld te besteden sinds hij de eigenaar is van veel clubs en festivals in Nederland. Sharon en Daniel Vreeken daarentegen hebben het veel minder breed met hun drie kinderen. Hoe bevalt het hun om een week in volle luxe te leven? En kunnen Sander en Silven ook rondkomen met slechts zeventig euro in de week? We zien het in Steenrijk, Straatarm op SBS6.

Sander Groet en Silven in Steenrijk, Straatarm

Sander Groet heeft besloten mee te doen aan Steenrijk, Straatarm. Hij heeft over geld niet te klagen. Sander is tenslotte de eigenaar van een aantal clubs en festivals in Nederland. Onder meer de A’DAM Toren en AIR Amsterdam behoren tot het imperium van de uit Edam afkomstige Sander.

De alleenstaande vader Sander heeft het dan ook goed voor elkaar met zijn zoontje Silven en heeft wekelijks genoeg geld te besteden. Ook zijn huis; een penthouse aan het IJ in Amsterdam bewijst dat wel. In Steenrijk, Straatarm gaan we zien of Sander en Silven ook rond kunnen komen met een bedrag van zeventig euro in de week.

Sharon, Daniel Vreeken en drie kinderen het arme gezin

Sharon, Daniel en hun drie kinderen vormen het arme gezin in Steenrijk, Straatarm. De familie Vreeken moet er alles aan doen om rond te kunnen komen. ze hebben een bedrag van slechts zeventig euro in de week en wonen in een sociale huurwoning in Amsterdam.

Veel luxe kunnen ze zich dan ook niet veroorloven, behalve in de week waarin ze natuurlijk geruild hebben met Sander en Silven. Het is de vraag wat Sharon en Daniel Vreeken gaan doen met het geld dat ze nu in een week mogen opmaken.

Eerdere deelnemers aan Steenrijk, Straatarm: Familie Azimi en Familie Rijkens | Bart-Willem van Huizum en Roos van Binsbergen en Sonja en Wilco Pureveen | Louis en Anita Kinsbergen en Frank en Petra Welsing