Sterren op TV
Sander de Kramer doet mee aan Wie is de Mol 2023

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 30 november 2022

Laatst Geüpdatet: 30 november 2022

Sander de Kramer doet mee aan Wie is de Mol? 2023

Sander de Kramer doet mee aan Wie is de Mol? 2023. Voor veel KRO-NCRV-kijkers zal hij geen onbekende zijn. Voor deze omroep maakt hij de onder andere de volgende programma’s ‘Keuringsdienst van Waarde’, ‘De Wandeling’ en ‘De Rekenkamer’. Sander, zal vooral bekend zijn bij de ouderen. Naast zijn werk bij de KRO-NCRV schrijft hij jaren Columns voor De Telegraaf. Voordat hij bij de publieke omroep werkte, was hij 15 jaar lang hoofdredacteur van de Daklozenkrant.

Andere deelnemers van Wie is de Mol? 2023 

Het 23ste seizoen van Wie is de Mol? speelt zich af in het prachtige Zuid-Afrika. Samen met Annick Boer, Jurre Geluk, Anke de Jong, Froukje de Both, Daniël Verlaan, Soy Kroon, Sarah Janneh, Ranomi Kromowidjojo en Nabil Aoulad Ayad is hij te zien in dit seizoen. Op ons Facebook– en Instagram-account houden we jullie op de hoogte van dit seizoen. Let op! De eerste aflevering begint 7 januari 2023 om 20:30. Het programma is te zien op NPO1.

De boeken van Sander Kramer

Naast presentator – is Sander Kramer – journalist en schrijver. Tot nu toe schreef Sander 4 boeken. ‘Welcome to the jungle’, ‘Botsauto door Rotterdam’, ‘Van Miljonair Tot Krantenjongen’ en ‘Chief Ouwe Dibbes’ zijn boeken geschreven door de Rotterdammer. Het laatste boek schreef hij overigens samen met Jochem Davidse. De boeken van Sander Kramer zijn te koop op Bol.com.