Sterren op TV

Sander Bos ex-vriend van Hugo Kennis

Sander Bos is de vriend van Hugo Kennis, een Nederlandse kok (24Kitchen), presentator, acteur en deelnemer aan Expeditie Robinson 2019. De relatie kende ups en downs, maar hebben toch na 6,5 jaar een einde aan hun relatie gemaakt.

Sander Bos ex-vriend Hugo Kennis

Sander Bos is geboren en getogen in het Friese Heerenveen, maar woont tegenwoordig in Amsterdam. Tussendoor studeerde hij op de Katholieke PABO in Zwolle en werkte hij later als tourgide bij GOGO en in de bediening bij Woody’s House in Steenwijk.

Inmiddels verdient de ex-vriend van Hugo Kennis zijn brood als leerkracht bovenbouw op basisschool De Vijf Sterren en richtte hij zijn eigen sport- en fitnessschool DisqBos op. Daar is Sander personal trainer.

Hugo Kennis tv-kok, presentator en acteur

Hugo Kennis volgde de koksopleiding en studeerde later ook nog op de Hogeschool voor Kunsten in Tilburg. Op de televisie werd hij bekend als acteur in de schoolserie Spangas en was hij het gezicht van een reisprogramma op Xite.

Inmiddels is Hugo op RTL te bewonderen in zijn eigen programma ‘Groene Handen’, kookt hij regelmatig in ‘Koffietijd’, is hij te zien in ‘De Worsten van Babel’ en presenteert hij 24Kitchen. Natuurlijk is zijn vriend Sander Bos een trouwe kijker.

Hugo Kennis deelnemer Expeditie Robinson 2019

En dat zal vriend Sander ongetwijfeld ook zijn als Hugo Kennis in Expeditie Robinson 2019, het twintigste seizoen van de serie, te bewonderen is.

De Eindhovenaar zal zijn eigen lekkernijen op het onbewoonde eiland even moeten vergeten, en proberen ook van een simpel visje en wat groenten te genieten. Maar misschien nog wel het lastigste: Hugo moet het tijdelijk zonder vriend Sander Bos gaan stellen!