Sterren op TV
Sammie Jansen The voice Kids

Auteur: Senna Reimink

Datum: 15 maart 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Sammie Jansen in The Voice Kids

Sammie Jansen doet weer mee aan The Voice Kids. Sammie deed twee jaar geleden ook al eens mee aan de talentenjacht voor kinderen en schopte het toen zelfs tot The Sing Off in Team Marco Borsato. Hij nam haar echter niet meer naar de liveshows. Sammie gaat nu voor een nieuwe kans in The Voice Kids.

Sammie Jansen in The Voice Kids

Sammie Jansen is te zien in The Voice Kids. Het is voor de tweede keer dat deze jonge zangeres zich inschrijft voor het programma. Sammie is twaalf jaar oud en deed twee jaar geleden ook al eens mee aan de talentenjacht. “Toen kwam ik tot The Sing Off en nu ben ik twaalf jaar oud en ben ik verder ontwikkeld met mijn zang en nu wil ik de finale halen”, zo vertelde Sammie, die in het dagelijks leven het liefst bezig is met slijm maken.

In The voice Kids laat ze ook haar andere hobby zien. “Ik vind zingen nog steeds heel erg leuk. Alleen ik wilde niet al na één jaar meedoen, dus ik wilde nog een jaar wachten. Vorige keer zat ik in het team van Marco Borsato. Ik vind dat hij heel erg aardig is en heel erg lief en ik vind hem ook een heel goede coach.” Alle vier de coaches draaiden voor Sammie. Haar voorkeur ging uiteindelijk uit naar Team Douwe Bob.

Sammie Jansen is te volgen via Instagram.