Sterren op TV
Sammi Marsh Wade James Wade

Sammi Marsh was walk-on girl en ís vrouw van James Wade

Sammi Marsh is getrouwd met darter James Wade. De twee kennen elkaar uit het wereldje, want Sammi was walk-on girl van beroep. Inmiddels is ze daar mee gestopt, maar gelukkig is Sammi Marsh als vrouw van James Wade nog regelmatig in beeld tijdens grote dartstoernooien, zoals tijdens het PDC WK Darts.

Sammi Marsh als walk-on girl

Sammi Marsh liep als walk-on girl jaren mee met de darters als zij opkwamen voor hun wedstrijd. Met een cupmaat van 70G trok de rondborstige dame eigenlijk altijd de aandacht en keek er niemand meer naar de darter. Marsh werd geboren in Blackpool en behaalde nooit een schooldiploma, omdat zij op zeventienjarige leeftijd besloot dat ze vol voor een carrière als model wilde gaan.

Dat is haar gelukt en via het modellenwerk rolde zij uiteindelijk de dartswereld binnen als walk-on girl. Dit werk zou zijn uiteindelijk slechts twee jaar doen, maar in die korte tijd groeide zij wel uit tot één van de meest populaire walk-on girls. Voor velen was het vertrek van Marsh-Wade als walk-on girl een verrassing en naar de reden werd dan ook gegist. Uiteindelijk bleek het alles te maken te hebben met haar vriend James Wade.

Sammi Marsh en James Wade getrouwd

Sammi Marsh en James Wade zijn in 2015 met elkaar getrouwd. Sindsdien gaat Sammi officieel door het leven als Samantha Marsh-Wade. In de dartswereld heeft Adrian Lewis de bijnaam The Jackpot, maar eigenlijk zou deze bestemd moeten zijn voor Wade. Met Marsh als zijn vrouw heeft de darter immers de absolute hoofdprijs te pakken.

Toch had Wade ook jaren lang te maken met tegenslag, omdat hij lijdt aan bipolaire stoornis. Inmiddels heeft Wade het onder controle en wellicht is dat voor een deel ook te danken aan mevrouw Marsh-Wade. Inmiddels is zij dus gestopt als walk-on girl en is ze toegetreden tot het management van James Wade.

Toch is de modellencarrière van Sammi Marsh niet helemaal voorbij. Zo bracht ze in 2016 ook weer een kalender uit met twaalf geweldige plaatjes. Hoe lang Sammi modellenklussen blijft doen is afwachten. Geruchten over een zwangerschap doen steeds vaker de ronde, zoals bijvoorbeeld toen ze in 2014 zo abrupt stopte als walk-on girl. Een baby van Marsh en Wade is er echter nog altijd niet, maar zolang de liefde blijft bloeien kan dat niet lang uitblijven.

Volg Sammi Marsh op Facebook en Twitter. Snapchat: sammimarshwade1