Sterren op TV
Samira Mighty Love Island

Samira Mighty doet mee aan Love Island

Samira Mighty doet mee aan Love Island. Samira is eigenlijk al een aardige bekende, maar dat heeft haar er niet van weerhouden om mee te doen aan Love Island. Samira was als professioneel danser al te zien in Emma Watson’s live optredens van Beauty and the Beast.

Samira Mighty in Love Island

Samira Mighty is te zien in Love Island. Samira is 22 jaar oud, afkomstig uit Londen en in het dagelijks leven werkzaam als musicalactrice. Naar eigen zeggen kan ze zingen, dansen én acteren. Ze heeft dan ook al de nodige rollen gehad. Naast Beauty and the Beast was ze onder meer te zien in Mamma Mia! en Dreamgirls op West End. “Ik ben je droomvrouw”, zo is ze dan ook overtuigd.

Samira Mighty doet nu mee aan Love Island nadat haar ex-vriendje haar hart heeft gebroken. “Gedumpt worden gaf me een hart van steen. Ik was een kille trut. Nu is het bijna twee jaar geleden en begin ik mensen weer te vertrouwen. Ik wil zo graag naar de villa. Ik ben jongensgek en hou van flirten. Mijn perfecte jongen heeft donker haar, zoals Zac Efron. Die zwoele blik, zongebruind, dat is alles.” Of ze zo’n jongeman ook tegenkomt in de villa, is afwachten. De winnaar van het programma gaat naar huis met 50.000 pond, maar daarvoor moet je wel het perfecte stel vormen.

Samira Mighty en Chris Pine

Samira Might doet vooral mee aan Love Island, omdat ze het in het dagelijks leven te druk heeft om te daten. Toch blijkt ze al een aardige hunk aan de haak te hebben geslagen. Tegenover Radio Times gaf ze namelijk aan dat ze al eens dates heeft gehad met Star Trek-acteur Chris Pine.

Voor deze zomer zou hij zelfs nog contact met haar gezocht hebben in de hoop dat er een nieuwe ontmoeting plaats kon vinden. De twee ontmoetten elkaar tijdens CQ Men of the Year after paty in 2016. Een relatie ontstond uiteindelijk niet tussen de twee en dat komt volgens Samira vooral omdat ze Chris leerde kennen vlak nadat het uit was gegaan met haar ex en ze nog niet klaar was voor een nieuwe relatie.

Samira Mighty is te volgen via Instagram.