Sterren op TV
Samir Sami House of Talent

Samir Sami in House of Talent

Samir Sami doet mee aan House of Talent. Het talent vindt het tijd om nu echt serieus aan zijn carrière te werken en daar kan hij in House of Talent een goede stap in zetten. Samir is tot op heden nog niet heel bekend, maar zijn deelname aan een nieuwe talentenjacht kan hem natuurlijk wel een flinke boost geven.

Samir Sami in House of Talent

Samir Sami is te zien in House of Talent. Deze talentvolle jongeman weet precies wat hij gaat doen in House of Talent, maar dan moet hij natuurlijk wel eerst ervoor zorgen dat hij tot de laatste acht deelnemers hoort. Alleen de laatste acht mogen namelijk plaatsnemen in het huis om vervolgens 24/7 aan de slag te mogen met hun muziekcarrière.

Samir Sami heeft zijn eigen stijl om iedereen te overtuigen om juist voor hem te kiezen. “Mijn stijl in House of Talent is rap, trapmuziek en ook wat je vaak in de clubs hoort waarbij de chicks lekker met hun kont kunnen schudden.”

Samir Sami bij korpsmariniers

Alhoewel de 22-jarige Samir Sami zich nu in House of Talent vooral bezig wil houden met zijn muziekcarrière, houdt hij zich normaal in het dagelijks leven ook wel met andere dingen bezig. “Momenteel ben ik werkzaam bij het korpsmariniers. Ik heb daar een 24-weekse opleiding voor moeten doen.”

Volgens Samir was dat zeker geen makkelijke opgave. “Super zwaar, heel weinig mensen die daar doorheen komen. Dus ik ben een echte doorzetter en ik weet precies wat ik wil”, aldus Samir. Dat zou hem weleens ver kunnen brengen in House of Talent.

Samir Sami is te volgen via Instagram.