Sterren op TV
Samantha, Bobby, Jim, Tempest, Wies Team Rood Dat Wordt Oorlog!

Samantha, Bobby, Jim, Tempest, Wies en Fadi zijn Team Rood Dat Wordt Oorlog!

Samantha, Wies, Jim, Tempest, Bobby en Fadi vormen Team Rood in Dat Wordt Oorlog! In het programma wordt gekeken of normale mensen ertoe gezet worden om oorlog te krijgen met een ander team. In het sociale experiment worden de twee teams tegen elkaar uitgespeeld om te zien hoe ver ze gaan. Bo, Jamaal, Danie, Danny, Yvonne en Iem vormen samen Team Blauw in Dat Wordt Oorlog!

Inhoudsopgave

Samantha Wegh in Team Rood

Samantha Wegh is één van de dames uit Team Rood in Dat Wordt Oorlog! In het dagelijks leven houdt deze dame zich bezig met haar eigen bedrijfje genaamd Studio Sam. Daarmee verzorgt ze onder meer wimperextensions. Naast haar eigen bedrijf is de in Wageningen geboren en de tegenwoordig in VEenendaal woonachtige Samantha de trotse moeder van zoontje Liam. In Dat Wordt Oorlog! gaan we zien of Samantha het ook in zich heeft om oorlog te stichten.

Samantha Wegh is te volgen via Instagram en Facebook.

Bobby Jansen in Dat Wordt Oorlog!

Bobby Jansen uit Amsterdam is een belangrijke schakel in Team Rood. De deelnemer van Dat Wordt Oorlog! staat op het punt om vader te worden, maar eerst gaan we hem nog voorbij zien komen op televisie. Op bezoek bij Pauw sprak de pannenkoekenbakker al over het sociaal experiment, al wist Bobby van tevoren niet dat hij daaraan meedeed. “Ik had meer een soort Robinson-idee. Ik heb mezelf opgegeven om mijn eigen grenzen te verleggen en mezelf te leren kennen. Maar het was heel iets anders dan ik dacht. Dat was pas op de allerlaatste dag duidelijk”, vertelde Bobby al.

Bobby Jansen is te volgen via Instagram en Facebook.

Wies van Delft in Dat Wordt Oorlog!

Wies van Delft doet ook mee aan Dat Wordt Oorlog! Ze komt uit Leiden en woont tegenwoordig in het Zuid-Hollandse Sassenheim. Nadat ze naar het Teylingen College in Leeuwenhorst is geweest, koos ze voor een studie Informatie aan de Hogeschool van Leiden. In Dat wordt Oorlog! gaan we wellicht een heel andere kant zien van deze blondine, die op Instagram ook regelmatig modellenfoto’s plaatst.

Wies van Delft is te volgen via Instagram en Facebook.

Jim Craemers uit Dat Wordt Oorlog!

Jim Craemers ondersteunt Team Rood in Dat Wordt Oorlog! Jim is woonachtig in het historische dorpje Thorn in Limburg, een plek dat net iets meer dan tweeduizend inwoners telt. Craemers is afgestudeerd en heeft een diploma Sales en Marketing op zak. Als bijbaan is hij werkzaam bij een Pannenkoekenparadijs en in zijn vrije tijd is dit familiemens graag in de buurt van de mensen waarvan hij houdt.

Met zijn deelname aan Dat Wordt Oorlog! maakt Jim zeker niet zijn debuut op de Nederlandse televisie. Hij verscheen al eens aan tafel bij Spuiten & Slikken. Dat hij nu terecht zou komen in Dat Wordt Oorlog! had hij naar eigen zeggen niet verwacht. Hij had zich ingeschreven voor een programma waarin hij zijn grenzen kon verleggen en waarin hij op zoek moest naar enge kelders. Niets was minder waar. “Het wordt spannende tv en ik kan het weten”, liet Jim al weten. Het ziet er dan ook naar uit dat we zeker wel iets kunnen verwachten van dit sociale experiment.

Jim Craemers is te volgen via Instagram en Facebook.

Jim Craemers Dat Wordt Oorlog!

Tempest Tattje zit in Team Rood

Tempest Tattje is ook te zien in Team Rood in Dat Wordt Oorlog! De in Amsterdam geboren en nog altijd woonachtige Tempest ging in het verleden naar de Vakschool in Schoonhoven en was lange tijd werkzaam als kok. Tempest is graag bezig met kamperen en survivallen. In Dat Wordt Oorlog! gaan we zien of Tempest het in zich heeft om oorlog te stichten als hij tegen een ander team wordt uitgespeeld.

Tempest Tattje is te volgen via Instagram en Facebook.

Fadi Al Badri in Dat Wordt Oorlog!

Fadi Al Badri maakt Team Rood compleet in Dat Wordt Oorlog! In aanloop naar de uitzendingen van het programma bleef de 24-jarige Fadi flink op de achtergrond. Over deze deelnemer is dan ook niet gek veel bekend. Vanaf dinsdag 25 april 2017 gaan we Fadi en de andere vijf deelnemers uit Team Rood voorbij zien komen in Dat Wordt Oorlog!