Sterren op TV
Sam Gowland Love Island

Auteur: Senna Reimink

Datum: 26 maart 2018

Laatst Geüpdatet: 26 maart 2018

Sam Gowland uit Love Island

Sam Gowland is te zien in Love Island. Sam zorgt in het derde seizoen van Love Island voor een grote primeur. Hij is namelijk de eerste deelnemer aan het programma die nadat hij gedumpt wordt van het eiland, weer terug mag keren. Hij kreeg namelijk veel publieksstemmen. In Love Island moet Sam op zoek naar de ware liefde. Als hij het perfecte koppel vormt, kan hij een groot geldbedrag winnen.

Sam Gowland in Love Island

Sam Gowland is te zien in Love Island. Sam is 21 jaar oud, afkomstig uit Middlesbrough en naar eigen zeggen beroepsversierder en werkzaam op een booreiland. “Mijn werk is niet zo spectaculair, maar hert brengt geld in het laatje. Als ik niet voor m’n werk boor, boor ik meiden.” De gespierde Sam zit onder de tatoeages, maar is naar eigen zeggen niet zoals de anderen. “Ik ben geen sportschoolfanaat, maar een normale gozer met een baan. Dat willen meiden eigenlijk en geen arrogante spierbonk.”

Sam Gowland weet precies waar hij naar op zoek is in Love Island. “Ik hou van dames met een zuidelijk accent, zoals Essex. Ik hoop op een meid met een lekker kontje en lijf en humor. Ik kom er niet om vrienden te maken.”

➡ Bekijk Love Island terug en vooruit op Videoland

Sam Gowland is te volgen via Instagram en Twitter.

Deelnemers Love Island seizoen 3: Marcel Somerville | Kem Cetinay | Olivia Attwood | Camilla Thurlow | Amber Davies | Montana Brown