Sterren op TV
Salome Pieris Idols

Salome Pieris geniet volop bij Idols na The Voice of Holland

Salome Pieris heeft bij Idols goedlachs indruk weten te maken. De 23-jarige verkoopmedewerkster uit Geleen genoot volop van haar kansen en dat vertaalde uiteindelijk ook naar een overtuigende auditie. Al vonden de juryleden van Idols dat er nog wel veel ruimte tot verbetering was. Het is niet de eerste keer dat we Salome zien in een talentenjacht, want ze deed in 2012 al mee aan The Voice of Holland.

Salome Pieris zoekt steun om te groeien

Dat vond Salome Pieris overigens zelf ook. “Van muziek wil ik absoluut mijn passie maken”, zo stak ze van wal tijdens haar introductie bij Idols. “Ik wil bij Idols vooral kunnen leren. Ik heb steun nodig om door te groeien en waarin ik mezelf echt in kan vinden.” Daarbij is Salome dan ook vooral benieuwd wat de jury van haar zal vinden. “En dan het meest van Jamai. Hij heeft zelf meegedaan en dit dus allemaal al eens ervaren. Ik ben benieuwd wat hij van mij zal vinden”, besloot Salome Pieris.

Salome in The Voice of Holland

De deelname van Salome is in zoverre opvallend, omdat ze vijf jaar geleden ook al mee deed aan The Voice of Holland. De tiener wist toen te overtuigen tijdens haar blind auditie en kwam in het team van Nick en Simon terecht. Daar schopte ze het ook nog eens heel ver, want ze zou pas twee rondes voor de finale afvallen. In haar team waren alleen Maarne Joses en Johanned Rypma te sterk. Daarna werd het stil rondom de zangeres.

Salome heeft de groove tijdens Idols

De auditie van Salome bij Idols was prima. De jury was overwegend positief, al zagen ze wel gelijk punten ter verbetering. “Je hebt een hele fijne sound”, opende Eva Simons het bal. Goedlach nam Salome het allemaal tot zich. “Ik was ook totaal niet nerveus, want ik had er gewoon zin in.” Dat onderschreef Martijn Krabbé. “Je hield het ritme heel goed vast, en je bent ook een poppetje om te zien.”

Toch waren er ook minpunten. Zo vond Jamai dat er wat performance ontbrak. “Het was wel vrij saai.” Daar sloot Ronald Molendijk zich bij aan. “Het is fijn dat als je een auditie komt doen dat je ons aankijkt en het nummer verkoopt. Ik heb alleen het gevoel alsof ik naar een studiozangeres heb geluisterd. Het was namelijk tot je laatste uithaal niet heel erg spannend.” Daarmee had Salome Pieris dus haar eerste huiswerk te pakken, maar ze mag wel door bij Idols.

https://www.youtube.com/watch?v=S5V9kX3-Hkg

Salome Pieris van Idols is ook te volgen op Facebook, YouTube en Instagram.