Presentator

Sahil Amar Aïssa presentator Spuiten & Slikken

Sahil Amar Aïssa Spuiten & Slikken

Sahil Amar Aïssa is presentator van Spuiten & Slikken. De in Roosendaal geboren alleskunner is één van de drie nieuwe gezichten in 2017. Geheel nieuw bij BNN-VARA is Sahil overigens niet. De acteur, columnist en presentator, die geboren is in 1992, zagen we ook al in de nodige andere programma’s voorbij komen. Denk daarbij aan 3 op Reis Backpack en Jan rijdt rond.

Sahil Amar Aïssa presentator Spuiten en Slikken

Sahil Amar Aïssa werd in RTL Boulevard aangekondigd als één van de nieuwe presentatoren van Spuiten en Slikken. De in Amsterdam woonachtige Sahil kreeg zijn eigen taak mee. “Ik ben op zoek gegaan naar het vrouwelijk genot. Ik dacht dat ik best wel een ‘oké-lover’ was, maar na die reportage dacht ik wel van: Wauw, ik kan nog best wel wat leren. De gemiddelde man moet veel meer tijd besteden aan een vrouw”, merkte Amar Aïssa op aan de hand van zijn reportage. Het is dan ook duidelijk dat de presentator best nog wel iets bij kan leren bij het programma.

Sahil Amar Aïssa timmert hard aan de weg

Sahil Amar Aïssa gaat nu weliswaar aan de slag als presentator van Spuiten & Slikken, maar het is zeker niet de eerste keer dat we hem op televisie voorbij zien komen. De man met Marokkaanse roots had al een rolletje in de jeugdserie Vrijland. Daarvoor kroop hij in de huid van Rico de Lang. Ook was Aïssa in 2015 één van de deelnemers aan 3 op Reis Backpack.

Ook was de 24-jarige Sahil één van de vaste verslaggevers van Jan rijdt rond. Tegenwoordig is Sahil vooral te zien bij 101.TV. “Ik weet niet hoe the fuck het gebeurd is maar ik presenteer nu voor 101.TV en BNN-VARA”, lezen we dan ook op zijn Instagram-profiel.

Sahil Amar Aïssa is te volgen via Instagram, Facebook en Twitter.