Sterren op TV
Sahil Amar Aïssa Spuiten & Slikken

Wie is de vriendin van Spuiten & Slikken-presentator Sahil Amar Aïssa?

Sahil Amar Aïssa is presentator van Spuiten & Slikken. De in Roosendaal geboren alleskunner is één van de drie nieuwe gezichten in 2017. Geheel nieuw bij BNN-VARA is Sahil overigens niet. De acteur, columnist en presentator, die geboren is in 1992, zagen we ook al in de nodige andere programma’s voorbij komen. Denk daarbij aan 3 op Reis Backpack en Jan rijdt rond.

Inhoudsopgave

Sahil Amar Aïssa presentator Spuiten en Slikken

Sahil Amar Aïssa werd in RTL Boulevard aangekondigd als één van de nieuwe presentatoren van Spuiten en Slikken. De in Amsterdam woonachtige Sahil kreeg zijn eigen taak mee. “Ik ben op zoek gegaan naar het vrouwelijk genot. Ik dacht dat ik best wel een ‘oké-lover’ was, maar na die reportage dacht ik wel van: Wauw, ik kan nog best wel wat leren. De gemiddelde man moet veel meer tijd besteden aan een vrouw”, merkte Amar Aïssa op aan de hand van zijn reportage. Het is dan ook duidelijk dat de presentator best nog wel iets bij kan leren bij het programma.

Sahil Amar Aïssa timmert hard aan de weg

Sahil Amar Aïssa gaat nu weliswaar aan de slag als presentator van Spuiten & Slikken, maar het is zeker niet de eerste keer dat we hem op televisie voorbij zien komen. De man met Marokkaanse roots had al een rolletje in de jeugdserie Vrijland. Daarvoor kroop hij in de huid van Rico de Lang. Ook was Aïssa in 2015 één van de deelnemers aan 3 op Reis Backpack.

Ook was de 24-jarige Sahil één van de vaste verslaggevers van Jan rijdt rond. Tegenwoordig is Sahil vooral te zien bij 101.TV. “Ik weet niet hoe the fuck het gebeurd is maar ik presenteer nu voor 101.TV en BNN-VARA”, lezen we dan ook op zijn Instagram-profiel.

In 2019 ging Sahil het programma ‘Make Holland Great Again’ presenteren. In 2022 was hij één van de kandidaten bij Wie is de Mol?

Liefdesleven

Sahil komt uit een van origine Marokkaans gezin, met roots in het Rifgebergte. Toch kreeg hij een open opvoeding, zo vertelt hij op de site van BNNVARA: ,,Mijn ouders zijn superconservatief. Ze bidden vijf keer per dag, mijn moeder draagt een hoofddoek en ze gaan zo vaak mogelijk naar de moskee. Maar ondertussen zijn ze openminded. Ik mocht gewoon met vriendinnetjes thuiskomen. Of feestjes in de achtertuin geven, met bier zelfs. Ze denken: wij zijn moslim, maar we gaan niet voor een ander bepalen hoe het moet. Mensen zien mijn moeder misschien als een simpele vrouw met een hoofddoek uit een Brabantse arbeiderswijk, maar ik denk dat het antwoord op een betere wereld in haar schuilt. In hoe zij in het leven staat. Dom? Onderdrukt? Alleen omdat ze een fucking stukje textiel op haar hoofd draagt? Ik denk dat we allemaal van haar kunnen leren.”

De vraag is of hij momenteel ook een vriendin heeft. Het antwoord op die vraag is onbekend. Sahil Amar Aïssa heeft zich in interviews niet uitgelaten over de vraag of hij momenteel een relatie heeft en ook op zijn Instagram blijkt daar niets van.

 

Sahil Amar Aïssa is te volgen via Instagram, Facebook en Twitter.