Sterren op TV
Ilse Sacha Robert Nederland Verbouwt

Sacha en Robert en Ilse in Nederland Verbouwt

Sacha en Robert en Ilse doen mee aan Nederland Verbouwt. Sacha en Robert zijn aan de slag gegaan met een koopwoning in Hillegom. Ze willen dolgraag naar hun nieuwe huis verhuizen, maar voordat dat kan moet er nog een hoop gebeuren. Ilse daarentegen staat voor een heel andere uitdaging. De 32-jarige jongedame wil een oude dokterspraktijk ombouwen tot een perfect gestylde woning. Ze weet al precies hoe de woning eruit moet zien.

Sacha en Robert in Nederland Verbouwt

Sacha en Robert gaan in Nederland Verbouwt aan de slag met hun eerste koophuis. Ze willen het liefst zo snel mogelijk verhuizen naar Hillegom, maar er moet wel nog het één en ander gebeuren in de woning. Het is dan ook de bedoeling dat Sacha de aanwijzingen geeft en Robert voor de uitvoering gaat.

In The Day After vertelden de twee meer over de verbouwing. De 29-jarige Sacha deed het woord. “De verbouwing is ons eigenlijk heel erg goed bevallen. Er moeten wel nog wat dingetjes afgemaakt worden. Maar voor de rest ben ik heel erg blij met wat we hier hebben.” Ook de 27-jarige Robert is gelukkig. “Het is toch een stukje van jezelf wat je gecreëerd hebt. We hebben echt heel veel gedaan. Het is wel geworden wat ik zelf eigenlijk wilde.”

Ilse in Nederland Verbouwt

Ook Ilse is te zien in Nederland Verbouwt. Zij heeft ervoor gekozen om aan de slag te gaan met heel iets anders dan Sacha en Robert. De 32-jarige Rotterdamse Ilse heeft een oude dokterspraktijk in Den Haag te pakken gekregen en wil dat nu ombouwen naar een perfect gestylde woning waar haar samengestelde gezin van zes personen in moeten kunnen wonen.

Ilse werd in The Day After ook gevraagd naar het huis. “Het huis bevalt ons heel erg goed. Wij zijn erg blij met het resultaat.” Peter kijkt ook met een tevreden gevoel terug op de verbouwing. De verbouwing heeft een maandje langer geduurd, maar inmiddels zijn ze dolgelukkig.