Sterren op TV
Sabrina Michel Bouwval Gezocht

Sabrina en Michel in Bouwval Gezocht

Sabrina en Michel doen mee aan Bouwval Gezocht. De twee zijn verloofd en hebben een oud-huurhuis in Rotterdam gekocht. Aan het huis moet echter nog genoeg gebeuren. In Bouwval Gezocht zien we dat zowel Sabrina als Michel de handen uit de mouwen steken bij de verbouwing. Voor Michel is het verbouwen van een huis ook zeker niet nieuw. Hij heeft er al twee eerdere verbouwingen opzitten. Tijdens deze verbouwing wil hij ook een volgende stap zetten in zijn relatie met Sabrina: trouwen.

Sabrina en Michel in Bouwval Gezocht

Sabrina en Michel hebben een drive-in huis gekocht in Rotterdam. In Bouwval Gezocht gaan we zien dat de twee er alles aan gaan doen om het huis op te knappen. De twee hebben het echter razend druk. De 24-jarige Sabrina is in het dagelijks leven werkzaam in de zorg en de 36-jarige Michel als betonboorder.

“Ik kan best aardig klussen, maar ik moet er wel tijd voor hebben”, vertelde Michel al. Tijd is ook zeker nodig om het huis dat de twee gekocht hebben bewoonbaar te krijgen.

Sabrina en Michel gaan trouwen

Sabrina en Michel staan op het punt om te trouwen. De twee kennen elkaar nu al vier jaar en hebben elkaar leren kennen in de kroeg. Ze zijn niet meer bij elkaar weg te slaan sinds die eerste ontmoeting. Zelfs met de moeilijke spraak van Michel had Sabrina geen enkele last.

“Ik ben af en toe een beetje moeilijk te verstaan. Toen ik veertien was ben ik geopereerd aan m’n oren. Toen was ik nog veel dover dan ik nu ben. Omdat het allemaal in verbinding staat met elkaar, praat ik heel erg door mijn neus”, aldus Michel. Klussen kan Michel echter als de beste en dat gaan we dan ook zeker zien in Bouwval Gezocht.