Realityshow

Sabine ruilt met Rogier en Frank in Steenrijk, Straatarm

Frank Rogier Sabine Steenrijk, Straatarm

Sabine ruilt met Rogier en Frank in Steenrijk, Straatarm. Sabine heeft het allesbehalve breed. Ze heeft de zorg voor drie kinderen, maar moet iedere maand rondkomen met een minimaal budget. Rogier en Frank daarentegen leven in luxe samen met hun hond Coco. In Steenrijk, Straatarm van SBS6 ruilen de twee gezinnen voor één week met elkaar. Weten Rogier en Frank zich te redden met veel minder geld? En wat gaat Sabine doen als ze ineens veel meer geld tot haar beschikking heeft dan ze gewend is?

Sabine in Steenrijk, Straatarm

Sabine vormt samen met haar twee puberende jongens en een vierjarig meisje het arme gezin in Steenrijk, Straatarm. De vier hebben maar weinig te besteden, waardoor Sabine er al jaren niet meer aan toe is gekomen om met haar kinderen op vakantie te gaan.

Zelfs een uitje in de vakantie is voor de alleenstaande moeder uit Beverwijk al moeilijk te bekostigen. Met hun deelname aan Steenrijk, Straatarm kunnen ze nu alsnog hun portiekflat in Beverwijk tijdelijk verlaten voor een tijdelijk verblijf in Saint Tropez.

Rogier en Frank in Steenrijk, Straatarm

Frank Jansen en Rogier Smit zijn dolgelukkig met elkaar en met hun hondje Coco. Over geld maken ze zich allerminst zorgen. Het stel is woonachtig in Saint-Tropez, waar ze in een villa wonen. Daarnaast hebben ze altijd genoeg geld over om luxe uiteten te gaan en om regelmatig dure champagne te bestellen.

In Steenrijk, Straatarm staat hun leven voor één week volledig op de kop. Want kunnen ze zich ook redden met een veel lager budget? Ze ruilen met Sabine en verhuizen tijdelijk naar Beverwijk.

Eerdere deelnemers aan Steenrijk, Straatarm: Familie Azimi en Familie Rijkens | Bart-Willem van Huizum en Roos van Binsbergen en Sonja en Wilco Pureveen | Louis en Anita Kinsbergen en Frank en Petra Welsing | Sander Groet en Silven en Sharon en Daniel

Tags