Sterren op TV
Frank Rogier Sabine Steenrijk, Straatarm

Rogier en Frank in Steenrijk, Straatarm en Paleis voor een Prikkie

Rogier en Frank ruilden in Steenrijk, Straatarm van leven met Sabine. Rogier en Frank leven in luxe samen met hun hond Coco en sleepten dankzij het SBS 6-programma een eigen reality-show binnen: Paleis voor een Prikkie.

Inhoudsopgave

Sabine in Steenrijk, Straatarm

Sabine heeft het allesbehalve breed. Ze heeft de zorg voor drie kinderen, maar moet iedere maand rondkomen met een minimaal budget. Rogier en Frank daarentegen leven in luxe samen met hun hond Coco. In Steenrijk, Straatarm van SBS6 ruilen de twee gezinnen voor één week met elkaar. Weten Rogier en Frank zich te redden met veel minder geld? En wat gaat Sabine doen als ze ineens veel meer geld tot haar beschikking heeft dan ze gewend is?

Sabine vormt samen met haar twee puberende jongens en een vierjarig meisje het arme gezin in Steenrijk, Straatarm. De vier hebben maar weinig te besteden, waardoor Sabine er al jaren niet meer aan toe is gekomen om met haar kinderen op vakantie te gaan.

Zelfs een uitje in de vakantie is voor de alleenstaande moeder uit Beverwijk al moeilijk te bekostigen. Met hun deelname aan Steenrijk, Straatarm kunnen ze nu alsnog hun portiekflat in Beverwijk tijdelijk verlaten voor een tijdelijk verblijf in Saint Tropez.

Rogier en Frank in Steenrijk, Straatarm

Frank Jansen en Rogier Smit zijn dolgelukkig met elkaar en met hun hondje Coco. Over geld maken ze zich allerminst zorgen. Het stel is woonachtig in Saint-Tropez, waar ze in een villa wonen. Daarnaast hebben ze altijd genoeg geld over om luxe uiteten te gaan en om regelmatig dure champagne te bestellen.

In Steenrijk, Straatarm staat hun leven voor één week volledig op de kop. Want kunnen ze zich ook redden met een veel lager budget? Ze ruilden met Sabine en verhuisden tijdelijk naar Beverwijk.

Rogier en Frank in Paleis voor een prikkie

Rogier en Frank zijn te zien in Paleis voor een prikkie. De twee kregen zoveel positieve reacties na hun deelname aan Steenrijk, Straatarm dat een eigen programma voor de twee niet langer uit kon blijven. Ze zijn razend populair geworden en het flamboyante duo gaat nu dan ook weer een stap verder om mensen te helpen. “Dat hebben wij niet bedacht hoor. Dat heeft iemand bedacht die ons programma geknipt heeft toen we Steenrijk, Straatarm deden”, vertelde het stel al over hun eigen programma aan Shownieuws.

In Paleis voor een prikkie is het de bedoeling dat Frank en Rogier voor een budget van 250 euro aan de slag gaan met het opknappen van het interieur van anderen. Iets wat de twee op het lijf geschreven staat. Al is het voor de twee soms wel een uitdaging om van zo’n laag budget een huis weer echt op te kunnen knappen. “Rogier kan dat, ik niet”, vertelde Frank alvast.

Eerdere deelnemers aan Steenrijk, Straatarm: Familie Azimi en Familie Rijkens | Bart-Willem van Huizum en Roos van Binsbergen en Sonja en Wilco Pureveen | Louis en Anita Kinsbergen en Frank en Petra Welsing | Sander Groet en Silven en Sharon en Daniel