Sterren op TV
Saartje Sarah Polomé Temptation Island verleidster

Saartje Sarah Polomé verleidster in Temptation Island

Saartje Sarah Polomé is één van de verleidsters in Temptation Island 2017. De twintigjarige komt uit het Belgische Groot-Bijgaarden en wist zich door de grote selectie heen te knokken om af te mogen reizen naar een Thais eiland. Daar zal ze mannen met een relatie proberen te veroveren.

Saartje heeft tatoeage met Don’t Stop

De twintigjarige Saartje heeft eigenlijk Sarah, maar in Temptation Island leren we haar dus kennen als Saartje. Vooraf weten we al flink wat bijzondere details over de verleidster. Zo heeft ze een opmerkelijke tatoeage.  “Ik heb heel graag seks en ik zou het altijd kunnen doen, laat ik het zo zeggen. Ik heb Don’t Stop op m’n poes staan”, zegt de animatrice.

En dat is dus vrij letterlijk te nemen. Ze heeft namelijk de woorden Don’t Stop getatoeëerd staan. Saartje heeft al vier jaar geen vaste relatie en omschrijft zichzelf als een echte losbol. Geef je haar een glas met een alcoholische versnapering en de Belgische is echt niet meer te stoppen.

Grote plannen Saartje in Temptation Island

Ze heeft voor Temptation Island grote plannen. “M’n missie hier is om het spel heel goed te spelen en de jongens zo te breken dat ik krijg wat ik wil.” Dat is tenslotte haar doel als verleidster in het programma dat in Nederland op RTL5 wordt uitgezonden. Acht stellen gaan naar het Thaise eiland om te zien hoe goed hun relatie nou echt is. Voor zowel de mannen als de vrouwen zijn er acht verleiders uitgerukt om ervoor te zorgen dat ze vreemd gaan. En één daarvan is dus Saartje.

De andere verleidsters uit Temptation Island 2017 zijn Manouh, Bo, Rowena, Danyla, Parastoo, Pommeline en Ashley.

Saartje Sarah Polomé is te volgen via Instagram en Facebook.