Sterren op TV
ruud-zwaan-dionne-slagter-150x150

Ruud Zwaan vriend van Dionne Slagter ‘OnneDi’

Ruud Zwaan is de vriend van Dionne Slagter, Youtube-ster, winnares van seizoen twee van It Takes 2 en deelneemster aan Expeditie Robinson 2019. Ruud is zelf bekend van zijn avonturen op Utopia en Temptation Island VIPS 2018.

Ruud Zwaan vriend Dionne Slagter ‘OnneDi’

Ruud Zwaan deed aan Temptation Island VIPS mee met zijn toenmalige vriendin Rowena Baierl, ook bekend van Utopia, en ze overleefden de ultieme relatietest samen. Toch liep het even later stuk tussen hen, en uiteindelijk verschenen er op de sociale media beelden van een zoenende Ruud en Dionne Slagter.

Ruud Zwaan deed mee aan Utopia en Temptation Island VIPS 2018

Het grote speculeren was begonnen, tot Dionne in een vlog op haar Youtube-kanaal OnneDi duidelijkheid schepte. “Er is iemand in mijn leven gekomen: Ruud. Wij zien elkaar regelmatig en hebben het heel gezellig met elkaar.”

“Maar Ruud is nu overspannen, en van elk afspraakje – ook met mij – krijgt hij stress. Dat is nu niet goed voor hem. We willen elkaar wel zien, maar het gaat nu gewoon even niet”, legde Dionne uit in juli 2019.

Dionne Slagter deelneemster Expeditie Robinson 2019

Onlangs werd Dionne, geboren in Woerden en sinds 2011 actief als vlogster, Youtubester en actrice, onthuld als één van de vier eerst bekendgemaakte kandidaten voor Expeditie Robinson 2019.

De knappe blondine, die ook een tijdje een relatie heeft gehad met radio-dj en Love Island’s voice-over Kaj van der Ree, kon betreft het overleven op een onbewoond eiland in ieder geval altijd voor tips aankloppen bij vriend Ruud Zwaan, die dus ooit meedeed aan Utopia. Altijd handig!

Dit bericht bekijken op Instagram

Eindelijk mag ik het zeggen; EXPEDITIE ROBINSON 2019 ???? Here we go ???????? @expeditierobinson_rtl

Een bericht gedeeld door Dionne Slagter (@onnedi) op

Dit bericht bekijken op Instagram

WAT EEN JAAR!! Ik ga deze nooit meer vergeten joh. Wat een rollercoaster en hopelijk dendert deze net zo hard 2019 in ???? Ik won samen met @veenendaalmarcel It takes 2 ???? live gezongen bij @rtllatenight ???? @directband bracht een single met me uit ???? samen met hun mocht ik meerdere podia af om dit met ze te spelen. Onder andere voor 40.000 mensen bij 538 Koningsdag ???? ik stond met mijn eigen show in de Melkweg ???? Mocht in de Ziggodome staan met een Madonna act ⭐️ Kocht op de valreep nog een huisje en een auto. ???? en NATUURLIJK niet te vergeten: doorgegaan met YouTube, veel nieuwe content gemaakt en veel van jullie ontmoet en geknuffeld ????KORTOM: veel angsten overwonnen, veel van mijn lijstje mogen afstrepen, het is een te gek jaar geweest. ????In 2019 gaan we weer vlammen???? BEDANKT VOOR ALLES, IK WENS JULLIE EEN TE GEK NIEUWJAAR????

Een bericht gedeeld door Dionne Slagter (@onnedi) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Veel gebeurd deze week! Link in bio voor de weekvlog ❤️

Een bericht gedeeld door Dionne Slagter (@onnedi) op