Sterren op TV
Ruud Michelle Boer Zoekt Vrouw BZV

Ruud schrijft Michelle uit Boer Zoekt Vrouw

Ruud heeft Michelle uit Boer Zoekt Vrouw een brief geschreven. Vanaf het eerste moment dat Ruud de boerin zag, was hij er al van overtuigd dat hij Michelle een leuke dame vond, toch heeft hij enige tijd getwijfeld of hij ook daadwerkelijk een brief moest sturen. Gelukkig heeft hij dat gedaan, want Ruud valt aardig in de smaak bij Michelle. Hij overleefde de speeddate, de dagdate en mag nu op de logeerweek komen.

Ruud uit Boer Zoekt Vrouw

Ruud doet mee aan Boer Zoekt Vrouw. Toen de boer de oproep van Michelle zag, was hij al snel van mening dat hij te maken had met een ‘leuke lady’. Toch heeft hij niet direct na de oproep een brief geschreven. Het duurde twee weken voordat Ruud de stap zette. “Ik heb eerst nog getwijfeld of ik wel op tv zou willen komen”, vertelde hij op de officiële website van Boer Zoekt Vrouw.

Gelukkig heeft Ruud zich echter niet tegen laten houden en heeft hij de stap naar het programma gezet. Michelle raakte namelijk ook al snel onder de indruk van hem, waardoor Ruud nu zelfs op de logeerweek mag komen. Dat hij dan op een boerderij terechtkomt, is niet nieuw voor Ruud. “Ik heb best veel gemeen met het boerenleven. Ik ben een boerenzoon. Daarnaast repareer ik (landbouw)machines.”

Ruud en Michelle

Ruud hoopt tijdens de logeerweek het hart van Michelle te veroveren. Hij weet in ieder geval goed wat hij wil en weet ook precies wat hij in een potentiële partner wil terugvinden: “Dat je elkaar begrijpt en steunt in goede en mindere tijden”, vervolgde hij.

In de toekomst hoopt Ruud een leuk gezin te hebben en zijn bedrijf verder te kunnen ontwikkelen. Met zijn deelname aan Boer Zoekt Vrouw zet hij mogelijk al een stap in de goede richting om in ieder geval dat eerste in vervulling te zien gaan.