Sterren op TV
Bert, Sien, Martin, Cor en Wenye in Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Ruud, Jolanda en Bertus in Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met?

Ruud, Jolanda en Bertus zijn te zien in Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met? In dit nieuwe programma van SBS6 gaat Viktor Brand terug naar mensen die eerder werden geholpen bij een burenruzie. In de eerste aflevering zijn Ruud uit Den Bosch en Jolanda en Bertus uit Dordrecht te zien in Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met?

Ruud in Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met?

Ruud heeft een tijdje terug de hulp ingeroepen van Viktor Brand en Mr. Frank Visser. De man uit Den Bosch is woonachtig in een seniorencomplex en werd helemaal gek van zijn bovenbuurvrouw. Mevrouw Lique had namelijk een grindvloer laten leggen en sindsdien hoorde hij constant het geschuif van stoelen.

Een deskundige werd op pad gestuurd om de overlast te beoordelen en dat bleek niet voor niets. Die deskundige kwam er namelijk achter dat de vloer niet goed gelegd was en daardoor ontstond de overlast. De eis van Mr. Frank Visser was dan ook dat Lique aan de slag moest met de vloer. In Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met? komen we erachter of Ruud verlost is van de overlast en of de bovenbuurvrouw zich aan de gemaakte afspraken heeft gehouden.

Jolanda en Bertus uit Dordrecht

Jolanda en Bertus uit Dordrecht klaagden een aantal jaar terug over hun buurman. Het stel had naar eigen zeggen geen zon meer in hun achtertuin omdat de buurman zijn tuin niet bijhield en inmiddels een oerwoud had laten groeien. Viktor Brand keert nu terug om te zien of Jolanda en Bertus eindelijk weer van de zon kunnen genieten.