Sterren op TV
Ruud Feltkamp GTST

Auteur: Senna Reimink

Datum: 27 april 2016

Laatst Geüpdatet: 27 april 2016

Ruud Feltkamp is niet alleen Noud in GTST

Ruud Feltkamp lijkt overal talent voor te hebben. De inmiddels 26-jarige acteur uit Amsterdam begon al op jonge leeftijd met acteren. Inmiddels heeft hij zich ook op andere vlakken ontwikkeld. Zo is Ruud te boeken als DJ, spreekt hij zo nu en dan stemmen in en ontpopte Feltkamp zich tevens als presentator.

Ruud Feltkamp als acteur

Ruud, die al op jonge leeftijd terecht kwam op de de NKT Theaterschool, had zijn eerste rol als acteur in 1998 te pakken. De toen nog piepjonge Feltkamp verscheen in een reclame van de McDonald’s. Een jaar later verwierf Ruud veel bekendheid door zijn hoofdrol in de film Kruimeltje. Daarna volgden rolletjes in onder andere Oppassen, Kees de Jongen, Villa Neuzenrode en Koppels. Als stemacteur hoorden we hem al in Surf’s Up en Cats & Dogs ‘De wraak van Kitty Galore’ en in 2009 kroop Feltkamp in de huid van Ricardo voor de hoofdrol van de film Lover of loser.

In 2006, terwijl Ruud Feltkamp nog gewoon naar de middelbare school ging, zagen we hem voor het eerst verschijnen in Goede Tijden, Slechte Tijden. De toen zestienjarige hunk kreeg de rol van Noud Alberts en ook anno 2016 zien we Ruud nog regelmatig in de dagelijkse soapserie voorbijkomen. Ook deed hij in de afgelopen jaren mee aan Expeditie Robinson, Fort Boyard en Ik hou van Holland.

Ruud Feltkamp als DJ en presentator

Ruud blijkt ook een groot liefhebber van muziek. Waar hij zich in het verleden vooral bezighield met het mixen/draaien van muziek, is hij sinds 2014 ook druk in de weer met het produceren ervan. Zo verschenen al meerdere singles van Ruud, die als DJ door het leven gaat onder de naam Rudi Feral: Listen, Dirty en Mellowdies. Als presentator zagen we hem als online backsage presentator van het programma The Hit en als side kick van Carlo Boszhard bij de GTST quiz.

Ruud Feltkamp is ook te volgen via Instagram, Facebook en Twitter.