Sterren op TV
Ruud Ariadne Je Droom Achterna Een Frans Kasteel

Auteur: Senna Reimink

Datum: 12 april 2018

Laatst Geüpdatet: 29 december 2022

Ruud en Ariadne in Je Droom Achterna: Een Frans Kasteel

Ruud en Ariadne doen mee aan Je Droom Achterna: Een Frans Kasteel. In dit nieuwe programma gaan vijf stellen de strijd met elkaar in de hoop verkozen te worden tot kasteelbeheerder in het Franse plaatsje Quinéville. Maar al te graag zouden Ruud en Ariadne, die al langer nadenken over emigreren naar Frankrijk, aan de slag gaan met die droombaan.

Ruud en Ariadne in Je Droom Achterna: Een Frans Kasteel

Ruud en Ariadne doen mee aan Je Droom Achterna: Een Frans Kasteel. Het stel denkt er eigenlijk al jaren over na om te emigreren naar Frankrijk en ze maken er dan ook geen geheim van dat ze al regelmatig bij de nodige koopwoningen naar binnen hebben staan gluren. Nooit kwam het echter tot een daadwerkelijke overstap naar Frankrijk, maar daar mag van de twee nu zeker wel verandering in komen.

In Nederland is Ruud als achttien jaar werkzaam als directeur op een basisschool, terwijl Ariadne haar werkt verdient als docent koken op een school voor praktijkonderwijs. Vooral Ariadne ziet een carrièreswitch echter wel zitten en zou graag eigen baas zijn.

Ruud en Ariadne al lang samen

Ruud en Ariadne hebben het idee dat ze wel toe zijn aan een nieuwe stap in hun leven. Het stel is al 28 jaar getrouwd en heeft drie volwassen kinderen. Ze hebben nu dan ook het ideale moment bereikt om naar een ander land te verkassen en zelf hebben ze hun vizier gericht op Frankrijk.

Een uitdaging gaat dit stel zeker niet onderweg en gezien de twee omschreven worden als veelzijdig, sportief en creatief lijken ze een goede kans te maken om als kasteelbeheerder aan de slag te gaan. Ze willen zelfs ook niets liever dan winnen.

De andere deelnemers aan Je Droom Achterna: Een Frans Kasteel zijn: Monica en Jessyca | Chris en Amanda | Michiel en Sebastian | Jasper en Chrystel