Sterren op TV

Ruth Tuyteleers is te zien in Expeditie Robinson NL vs. BE

Ruth Tuyteleers behoort in Expeditie Robinson NL vs. BE tot de zestien deelnemers. De 32-jarige vrouw gaat met haar mede-Belgen de felle strijd tegen de Nederlanders aan en heeft er alle vertrouwen in dat ze tot de grote winnaars van het survivalprogramma zal behoren.

Ruth Tuyteleers in Expeditie Robinson NL vs. BE

Ruth Tuyteleers zag voor het eerst het levenslicht in Lint. Ze is een vrouw die van alle markten thuis is: dat ze stoer is blijkt wel uit het feit dat ze in het leger zit en op behoorlijk hoog niveau aan thaiboksen doet, maar net zo graag toont ze haar sierlijkheid aan de paal met paaldansen.

Twaalf jaar lang heeft Ruth wedstrijden gedaan in het thaiboksen, nu traint ze nog drie keer per week. Verder schenkt ze natuurlijk veel tijd aan haar vriend Jerry en aan hun kinderen.

Op haar profielpagina bij Expeditie Robinson wordt aangegeven dat Ruth Tuyteleers ‘een harde tante is die altijd voor de winst gaat’. Tegelijkertijd is ze een echte flapuit, die de waarheid op de tong heeft liggen.

Expeditie-Ruth uit het leger doet aan thaiboksen en paaldansen

Tijdens haar periode op de Filipijnen legt Ruth de nadruk op het winnen van de proeven, en gaat ze proberen om goed in de groep te liggen. Zwakke schakels moeten er binnen no-time uitgewerkt worden bij kamp-BelgiĆ«, vindt ze, want ‘met kneuzen wil ze niet op het eiland blijven zitten’.

Logischerwijs gaat ze vriend Jerry en haar kids enorm missen, maar voor nu ligt de focus enkel op het overleven in Expeditie Robinson NL vs. BE!